嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
6 k- E+ N6 b. \8 {3 M' L* q1 y4 w) }6 o/ R
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
  o9 K# _! V) o0 n6 {" G, R: D女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
! L2 u8 ?/ L. G9 p2 L7 a* R8 L
" d8 d& \) Q6 n' D
好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
3 `. B: F! g/ v2 ~5 g2 H& u3 p( i! A$ F$ T  e, W' }8 r. h. N0 ?
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三; g2 d7 v% d9 K) C5 W/ Y
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
9 M- X! ?4 c: s; Z! A- j; f$ t! F- {0 f你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   ) I$ E9 q. u1 t$ l3 O
1 K4 j- C3 ?9 R  r
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
0 S+ h- j0 i, p9 \/ f3 D, e我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞3 N$ @; L& S" I9 s# D* x2 p. U, F2 K
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
' G4 c- F6 D7 }& r) I. {# JBetter wash it now!!!
6 W& Y! C  f5 s6 ?3 P2 c
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   3 i5 S8 ^8 |# @' {% r
- W3 r4 x+ }' C: l1 w' Q: g
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
, F1 f' I, b- C7 Q4 `) W我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
: c1 g+ L% g8 b" N5 N" t, H3 O. C嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
1 R; F) K( {9 {( x0 T# ]7 f是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
5 j# k# n! ]" G% ~& Q, R( i1 P& W4 X' w/ u
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?4 r; g' z/ S9 }/ D$ l+ D
是的話用app縮細一啲就可以了。
: @3 o9 S* R9 R
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   
  C' F5 z0 a+ Q+ S3 G& X% {/ e6 d$ }* o5 k: f
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
$ G+ G2 ^) Y' E; O- n
相片size大約900幾 x 500幾( r$ S$ X# ~1 _- w, R
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   . l5 S8 z8 m7 r9 ~$ k

) S* e- j5 x4 }# c6 u相片size大約900幾 x 500幾
; @) I6 f' u; g0 N$ @我是用images easy resizer
$ }' {9 H7 X5 c$ T/ t) B& V你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   8 F8 ?1 Y  U0 X9 h0 Q% _

( ^3 Y' ]) b+ _" i, }你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
$ e" z7 Q% d% U" i0 j我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
2 {4 C5 M3 V& _4 l! \有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   % A* {9 o4 f; R3 M$ F
- h: r% d' k* h1 o5 q) b
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
0 z$ P% j/ X, Z% g9 j' L+ h% ^有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
+ l9 Z* ]! k. r* T4 L# _& q& h
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
" x6 g8 K* p, B4 R0 j4 c$ |5 {* j+ ^4 P1 z' F+ O- T
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
5 K8 j& @6 ~3 g$ \唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
$ W5 n# F+ j. X  z4 P- T, i3 r( t4 S% ?- U
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞, c( V: @( H4 P% T
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
$ l( o/ f# y* v% h
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   , r# l6 H! I% b! [/ u9 `. k1 x7 ]+ _
我會唔捨得整污糟d 校裙
9 Q" L9 ]% w/ `& M. X4 l
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   6 d# n, k) I  h% J# q" C
you are so lucky with a nice gf
2 ]5 D' n: [8 s' l  f: A
Thank you

咁刺激