嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   $ |, g4 L/ T4 g8 e

- G# |4 W; }  [6 G其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三; d( c7 d" L4 C/ d# K3 p  Z
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
) w* _4 F" Y7 n" N

2 D& b* d0 s4 W1 f7 y& P好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   4 y6 p+ n! _; L

9 p% K3 x& I! j其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三) x) \/ i& ]1 W$ r
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
0 h: B8 E$ W0 w- B+ `你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   " [* M1 W7 j2 \$ L! D
7 l; p1 w8 Z9 W6 j0 e/ u9 |
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
$ o1 N* ]! l4 e: f3 N- ?* M我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞2 o* ]$ W* q. c5 z, n
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
6 T% Y* Y+ B+ q. [- X: LBetter wash it now!!!
$ D/ i9 t" t- a" p昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   % x6 B% k( ?* K7 _6 U% w4 e
- p1 R  h- `+ L( z/ W5 p: K
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞! U% d! G8 u; L8 l9 d4 L) K9 _
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
* |7 r3 d1 L& w1 v1 h嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
. S/ _* m* _% R1 z7 s$ c* k是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   7 s6 @4 Q) Z: s# K$ `
8 G8 |6 H+ J% Q" I& L
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?3 W( v7 K7 R6 }( `( S
是的話用app縮細一啲就可以了。
7 u9 s4 ]* s, Y- k: S8 t
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   6 o! |( L/ i! d, ~% S" T1 Y

& ^* y, h% [! {6 Q我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
& ]' J/ u2 h( }: w相片size大約900幾 x 500幾$ i( q4 f/ d! s
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   
+ K. h4 Q1 ~" ?' K( W: ?5 [1 J1 P
相片size大約900幾 x 500幾9 x0 ?% z% \! h+ ^! s
我是用images easy resizer
! X7 W9 h) K# o" _+ v3 Z
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   " d( W0 r" t6 Z, @8 L5 ~/ r) e
) ~8 `- d: @% J6 w
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
( ]# o7 u8 C3 w  a2 K' i
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app," _5 \: v) z  A7 |% _  l4 {
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
9 M1 q$ T  V' h! w, x. ^$ K- Y% d
& `. S- @1 Y7 }8 {4 y- u我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,- q& s% }- b1 a8 @% a8 r* d# a  O- W
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
/ ^& @0 b; p+ f$ Z Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
4 h# L; O, t" J$ e; d; i. D0 O9 e4 M5 [6 p6 p# Z; h. \
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
, q& w0 T/ w! g9 G唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   ; ^7 t# |# }; S
, c  L: R4 n+ X8 d% {% ?) q
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
. D; v  ]3 |$ C; @# u6 H$ h) ]6 [  U我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
$ e3 N; j( u4 `8 B, P又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   
5 D1 T. D( S+ o4 F我會唔捨得整污糟d 校裙
" C$ S* B: w3 s, Z  t1 Y9 z8 Y- _
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
; _) g9 p7 Q1 i7 Pyou are so lucky with a nice gf
! g4 v9 C9 M! W) @# Y1 p4 p: ]
Thank you

咁刺激