嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表     R' P7 c( l( q; w6 B
3 V  I$ V) g: g, A; M
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三6 O4 C  e9 c. l
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
# O: U0 X: A: i, ^: f  @  N( Q
# w$ B9 V& e/ ]- \, E8 K好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
6 {; v! y+ F1 x4 b
9 G4 D) x, ^8 Y3 ^- V0 I  [5 n其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三/ o4 ]6 V; m3 _1 i
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
% R. H- h0 U8 D
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
3 E# g2 R; S6 p8 B# I
; }- i" r* m8 y: |: m" d你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
: Y) q- P# x7 `8 u
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
. x* \6 n' _# \, W. ^; ?+ p我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
4 ?1 R3 x+ U3 \, R. b; b/ ~Better wash it now!!!
- D" h! ]1 E; |' a昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   8 Z3 R$ J5 @: P. C- i
! L7 c6 i) E# u- }/ J; R
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
1 }9 }+ b+ }, S. b$ n  l  |. {5 x我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
* |# v' ?# t$ ]+ K) {4 }1 c& ?嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
+ a+ b' g$ ?4 E, _* g! x1 N是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
7 ?: F9 Y' {' O. {% t. P3 w  O1 p! D! y+ Q4 B% i5 G' E
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
7 S3 N6 \# `5 V7 P7 P5 x$ y6 |是的話用app縮細一啲就可以了。
" x! H6 P0 T" A+ m6 y
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   ( L: O% M$ ?. J+ q7 @

$ G9 g3 t3 H4 s, Q+ J7 @我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
, n; \6 L( |, J  c6 b" v" h- H, D相片size大約900幾 x 500幾) B2 ]( h9 F$ j3 C% r/ w! r; }
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   + g* ?$ R7 k) E* w/ N/ b& o

$ g* K, r+ W: Y相片size大約900幾 x 500幾4 W  |$ q; W" G+ {$ e
我是用images easy resizer
% @0 a+ t/ D% A. ~! q5 a你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   . Y+ Z: l. u+ `: ~% |

, ~" \  r+ S- o" C3 M0 j你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
2 r- @- i* r& d6 r
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,$ E! n* _0 G, E- r0 p) `
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   $ l0 i! k1 U& f' D: \

& G" I0 Z" N5 B4 ^; r5 t我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
5 s+ K  V, z5 w有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
2 w3 ^. C8 V$ c
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
: }9 L5 D* B. |
0 F- u3 W9 K: ]3 }: J0 r Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
4 H/ @6 E' X  p* {+ V; z$ N# d# M! i唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
2 ?% {( k3 u0 @4 G
9 U/ ^. v0 O. y. `0 s8 U我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞! d; c: W) }/ I1 g% P; n' O
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
8 V8 q9 p9 e# J0 e! J. \
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   
$ x% E7 B: x/ w! e) b; m" K+ Z我會唔捨得整污糟d 校裙
! y, Y' v& W6 U& A( ^# r4 y7 O
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
* a( f& k% k2 p6 X& Syou are so lucky with a nice gf
0 O! W( q9 S6 o) x6 x4 l. N
Thank you

咁刺激