嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   2 n, x- a& f6 K  y" ^
2 p, [& v) B- |: A' ]. e# B
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三! ~2 _2 k& s+ a2 F2 u
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
+ V% a( r/ M9 D0 G% w9 u

0 m6 R$ l6 E1 Z1 l' T# b8 o1 s' L好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
0 a8 K1 ]' P, {( _+ O4 P5 L- \, R( L- J  {' w  P
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三2 {/ }5 v& u8 }# L9 ]$ ]) B' I" A
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
; {9 x5 i# z7 Q
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
& t+ \2 j# K. V
! C' l. B1 P4 C/ P/ t% o' s你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
' b, S2 ^; }- v) u5 W- C我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
, c* v! |. w7 W" h& ~8 e我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   ; U/ \9 e. x' G( f
Better wash it now!!!
9 G1 S/ I" s% ^% x3 a' o昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
+ K& w' W# B+ e4 ]6 }1 k4 N, }; u9 ?3 V
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞6 d- z. G7 m+ }3 u; R3 B, Y2 ^
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
2 e  X% K1 h- s$ s; w嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?0 s) R5 d" }8 e: C* H
是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
  b# _: ^9 _: x; R# I6 v. @* w& i7 z, g# W
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?  I9 f% m% ^  F6 X9 Z* i2 k
是的話用app縮細一啲就可以了。
# Y! \$ N6 q! h$ b  ^! X3 v
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   ' K$ B; h" p7 p& u; P( M( D. \

0 K; }, y, p) k4 B" O我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
- J; \, K' W6 M: L! P1 n" A% X$ y
相片size大約900幾 x 500幾
! B7 \! F  O& z1 |  X我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   - ]3 Q+ p/ f5 _3 m3 G& L8 @: W
0 @$ Q5 k6 i- Y' C
相片size大約900幾 x 500幾4 [2 [2 x* [* h
我是用images easy resizer
) i* m) y0 _& w. D5 |; c8 M: {你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   
8 Z5 R- C* S4 k+ f6 ]2 B+ U( S; d
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
" N, |8 V' ^2 b2 [. ]' k我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,9 u% o; s# l2 B6 [! N9 R
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
! X9 m: y1 {: H4 F  [7 w7 t+ D0 ?6 c
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
5 z- r; [4 z# l4 Z$ W有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
$ M# e+ b* U; j3 T0 C; j- _ Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   
4 V1 q$ \, v! V" [* p* S/ ]
6 ^5 B0 {$ _; H% I# ? Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
( {0 [0 k: n) k) ]3 A% B唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   ! L" M2 G/ `1 w3 [: A
1 X# l; A& y6 J6 Y$ m
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞! G+ F9 C  ?1 l- p; K3 r4 |  n
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
; ^: H8 R$ f( m2 T, S" Q4 @又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   . c" {- M9 k6 W/ J' m# O
我會唔捨得整污糟d 校裙
% m) R# i/ u+ E0 L- ^洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
; T" W- R- a: ^" zyou are so lucky with a nice gf
* \2 ~; N9 u4 n5 H5 X$ J7 _ Thank you

咁刺激