嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   
3 M% s) \* U: |/ C# B% Dcan u share ? thx a lot
: E5 r0 S7 x5 e$ |3 y
很多地方都有,- a0 V  h2 g' N
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   1 j# L& V3 v+ q' v1 P; d% ~( L
) I& r1 w( _* M' M* U' I  N
很多地方都有,
% j7 A1 m1 W6 ^九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
6 b4 r# {0 W2 Y/ F6 h
/ Z& i. h, g  C  @! z
$ E7 |: i6 G$ M2 v賣校服地方?
3 D; d7 c- r9 Z% U我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
( V& f& G( A# a. w我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
3 Q* A6 O5 J/ \: i6 r9 _# d依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
: u( m2 c' e$ _8 r, y; ^1 ~; u5 ^
6 u: B( y1 Z/ `5 W' P; o1 n
. T- x; A( l4 Q6 H" e你真係好幸福% C( p) o. B* a( T7 L) a, Z
大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低
$ }. y# W6 f" W好多人都覺得好有問題: N! s) j0 K; K! i: j( j( ~

U1 O) J$ q. E( |佢能夠接受,仲容許你繼續
5 r. T' z5 o6 u真係好好
. i5 S% E6 k) X$ q/ L$ f0 k" v你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   / y; q" [4 J: }& I. o+ V" ]( V5 V
锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
& l- ?! M3 p, \8 z. y
! W0 l7 w6 g6 p! d
6 u( W2 @2 L/ C0 |  H; E% }. W你profile pic 喎$ H3 H* H. [1 S# o3 q$ v# i8 V( s
DGS 喎8 I; F  h) `, p% u# ?4 o# s
+ f5 s9 U6 M7 L8 A% {$ R) G
其實我覺得DG 係幾靚的
0 d! S. U3 x7 Q/ S! M! \中六七仲可以著高跟鞋返學9 f# K) M4 k$ B0 @! w" P, P
(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   
( F0 p( m7 }7 A5 v9 r) o好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
! s" ^2 N& T9 U  T2 M
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
4 Z6 p6 a* q9 ^; h* `2 j/ u我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左+ M9 d1 C1 w6 i5 D8 e
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
, D% L: v) N; `+ c) d

Y8 q- J0 T+ O) s! x3 z, y) I, s真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   / O$ i! _, Q$ {! t
好性感, 令人興奮
+ f5 u* ^. j' p1 r' n  W9 P
我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..