嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   
  ?" P* B5 m" K6 e' a0 Ucan u share ? thx a lot
% \  E! Q& a! s很多地方都有,4 h3 D1 k8 Z+ i  N* A/ A. D! c8 ?
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   & u' ~. K: K: N/ B8 r! I- k0 j

+ Y/ w8 Q) z% C* r% _4 M很多地方都有,4 n- y: \  L. v8 E: ^, Q! b
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
. R" h$ Y/ v) H, F# q

3 Z! X2 S! Q; H5 b! H9 Y" R# i) x: P/ U6 _
賣校服地方?1 {9 O( @1 z. n7 w
我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
& N4 c3 l" D1 f2 \$ O3 ~我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
# a4 f) n, a  i. D. A依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
, X7 z1 {% I# R# J) O
9 c5 |1 X1 F# f. U( r
0 k, v0 |: F$ x' q  s
你真係好幸福
+ ?& q( U) e$ r1 L5 z" z大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低
0 b) T! T0 b- Q7 ?; s1 X好多人都覺得好有問題
1 r3 p" M: O7 W! y5 ?4 W
# o- p8 i; I- v2 B3 M; c7 n/ N2 c佢能夠接受,仲容許你繼續0 I$ K# ?, d4 o+ z' O  C$ N
真係好好
% V6 ]5 k% T2 r* s" @; D$ R; t你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   3 }) B2 r, Q; n! P. f; s
锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
, V6 r$ [3 Y+ D: d
! A- L: ~3 a$ A6 H, Q
: Y/ O) a! D1 ^/ C0 T0 P5 m' w你profile pic 喎
/ x2 b: R& ?7 q' J# C& i3 fDGS 喎
) C  W: G* L  O
( k* l0 o% ^1 f+ @1 N其實我覺得DG 係幾靚的
; S, i3 I0 w6 c9 C" v' o3 V中六七仲可以著高跟鞋返學- U! w- P3 ?' {+ d! r
(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   % O+ e& w' J9 V: ?8 }
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
3 u( F# s+ `7 T
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   8 I4 {- p/ R4 U. L; _1 s) @3 }
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左( e( K# I# r5 Q8 o$ O( ]
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
* o+ y9 Q1 L- Q$ C; P1 e, ^( L0 S  B; n. |% M- U' l6 f% S" c: F
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   ! o( E9 }& b$ ]! K2 T2 P& x9 K
好性感, 令人興奮
. M) Y( E% D  c, x1 ]
我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..