嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   # o& i+ e8 D) P3 E
can u share ? thx a lot
9 J! b: a, R! p0 r2 B  ^: W
很多地方都有,
& @8 ^% U' z  q, R九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   " q8 z6 D% X! i1 @

( k, k( _. z* D9 \很多地方都有,; O9 @3 H3 n, A$ \4 X8 @
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
0 `3 U+ K- _% |% M1 d# I
8 R. K8 k# C7 x' g6 S* J* N' p$ q/ K1 T2 W  ~
賣校服地方?+ s7 y6 b. Z8 d% @2 b+ @
我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
  l/ G( _/ ^+ X7 C2 s我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
2 l8 \: [! J: C2 s依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
7 y# e. Z) L7 @; V4 b& T0 j4 P- A1 `' d* }& d' ?
1 E3 T, ?7 j, V
你真係好幸福* `) ?* u4 l+ x' O, a
大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低! E6 V" L% l/ P
好多人都覺得好有問題
/ m, G  F, X5 X5 K3 q2 `2 r; A7 ?- [9 V) }
佢能夠接受,仲容許你繼續
4 k) b" V6 A; ^$ j真係好好, }! }/ N  L7 ?( s+ D! B
你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
# ?4 R$ v& A/ f9 i锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
3 r+ g+ X- z" j$ o9 V2 `$ ]

+ Y7 h5 l$ r2 ]) S' `, m  o
' c  f& ~1 c3 D# L/ q, a/ T' Y' P: Y你profile pic 喎2 c! S2 |2 g) o) K& w
DGS 喎: L2 U* T; `9 H1 i- L

+ T* [! r- M/ b其實我覺得DG 係幾靚的0 C7 ]; F. U5 z1 l  k
中六七仲可以著高跟鞋返學
" I/ r  X$ f$ l' }  h8 A$ g$ o; F(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   
7 `) g; u3 }  P9 L/ _2 R好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
6 g( z8 D1 h% y) m* P+ m
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
2 D9 t$ g9 _/ V7 z0 ]- u% R2 m我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左- l% `1 c6 ?/ \- S
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
1 w) n+ C4 f; n, Q, q- d0 W

$ a+ I4 g  h% l真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   
& m3 Z' b, L7 @: H好性感, 令人興奮
) J3 f& P1 h  s我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..