嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   . {6 J# v* U% I/ j& ]9 Z/ @, |' z
can u share ? thx a lot
. U' Z+ z8 Y7 w
很多地方都有,! _  _7 `. U1 T0 n
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   
  `  W! f2 d2 a+ @5 R  {4 O
7 c0 i% R( \" T7 Y2 D0 z' E4 z% d很多地方都有,
  P1 N9 `2 J# d) ?6 z, a九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
9 v5 K- R: y. D5 x. R$ ?# ~) i, ?
9 G& |  ]7 m0 _* ~3 h) D$ M* w
, Z* {0 X9 D& L8 S0 b7 g1 [
賣校服地方?
+ p" w* x( ^9 M' C( W我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   3 z2 j. f6 y4 J  s
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左1 {5 }- G$ w9 Z$ ^9 ]
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
0 c% |  r  S% H0 o/ A
2 p& k0 T) E: |- n
1 U- b! Q% K4 D) k, d6 u# T6 Z7 s
你真係好幸福8 C7 R7 N2 v" U! E! n9 ?2 b9 e
大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低
; x$ [( d5 \0 D1 K5 }- O好多人都覺得好有問題
$ z$ n. b" r5 S. x* \
' V' D+ F0 P; J' i& ]; q佢能夠接受,仲容許你繼續3 r- ^/ p! m+ n, a) R- ?8 }: Q4 \1 R+ x
真係好好
% [  j( m2 B. y: Z+ G你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   - n+ i2 E0 ]) c
锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
) A+ J0 w1 {  J+ U* t9 A
' |* _2 U+ [2 T
1 q6 F9 V5 v$ y1 W8 p! ^! B你profile pic 喎5 [3 e8 o, x$ X# r
DGS 喎& p  Q" I' h$ ?+ n# m
5 e- ]& k% B) i) J0 W
其實我覺得DG 係幾靚的! S, v$ j$ u- _
中六七仲可以著高跟鞋返學# n/ X* k3 J. H: w" V1 `
(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   / j/ t  O% V, H; G3 G: e
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
. s& w; b4 _3 B0 V  H
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
: Y" _/ z8 {7 S5 l, }. I9 \% X我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
4 r( f( L- |1 H- A依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
* B$ R0 T* k2 a  u, D
! I5 h4 g  l4 H! r8 l/ f真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   
! ^* B% O3 o0 Y5 Q  }; F) e: e! F6 L: @好性感, 令人興奮
. F" V7 W* D* M7 ^+ K7 w
我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..