嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   
: `4 D3 D$ @$ ~  _% ocan u share ? thx a lot
3 q6 j" d: ?8 I  X/ l很多地方都有,
, ]+ }% V: |" e# U3 d# A九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   6 n% |2 B' Z9 o) }+ \: V

& w1 s1 N* U, P( _% n很多地方都有,
- A  @3 G' \4 B九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
( G  V6 G1 C$ _6 y* ?
+ a' p/ P4 [9 m9 r7 B
# d( v0 D1 j  D4 X賣校服地方?
9 I- a% K1 V! ]/ {, |9 W我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   : G; D( v0 F7 k3 ?6 h; ]& F
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左: j6 K: V' f3 q6 d, @7 \
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
- \* u# ^5 b( n8 \6 ~

+ a2 k  T; V) @+ k& u7 }
2 D& O/ @. I2 h  {+ B, x0 E0 N* P+ ^你真係好幸福
( W9 E1 B- o# b% t9 b- |) M4 ^  Y. Q大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低" H) k2 q% _, Y% ?
好多人都覺得好有問題
3 P6 }4 b1 [4 p* U% Q0 O( [7 v+ t; U: X/ V/ ]
佢能夠接受,仲容許你繼續
$ `, F6 A. S0 H4 M+ h真係好好  n. x  A; _9 c# @3 X8 ^3 r
你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
3 ]% k+ t4 S/ `& H锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
4 {0 o" L9 F4 L8 Q: Y

1 A, p! u% W4 Q9 U1 X8 K6 q2 R
* F7 f' x5 z3 s你profile pic 喎2 e; Q2 |, k! y
DGS 喎6 X  l+ J* h7 H0 G  v, a) Y( D( L

) f' ^# }! B9 n其實我覺得DG 係幾靚的2 l4 r2 R* P8 I  Q
中六七仲可以著高跟鞋返學+ l3 N4 y0 d5 @/ J
(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   
8 r3 b) B% A) F好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
- m! _0 N$ o* C
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   * L$ l3 S( ^) t: o$ U
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左; `) A, R7 g# R
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
" ^4 t! P$ n, c  c& a* @; ]" y7 Q3 q
# j0 M& q: T% a- F/ v) D) I# u
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   
* t, K. Z! ^3 j好性感, 令人興奮
; S) q# f( W+ U9 W: ]我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..