嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   8 a( A! e+ q0 V! l! I
can u share ? thx a lot
* w* D& u' @9 N+ ]& Q, D  u8 }
很多地方都有,
: }+ B2 L; Z  f7 r九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   5 h8 e; r* F$ E  j! B

$ E! G* O. H* `6 T! D% ?很多地方都有,
, u, A, A: @+ P% Z  d- U九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
  E, }8 X$ ?3 e7 U3 A
; V$ j1 N6 ~7 a8 J9 Y

~7 Z2 X) c3 D$ {/ H6 B賣校服地方?
8 b, @) c4 z& p& h$ t+ a我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   1 |3 J; u* {: ^5 Y9 ]/ q
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
: x3 a7 k" J" K; j7 R4 ?+ o依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
( w2 l7 u  J% v! ?) a; G( W

, q" C  i: P7 Z8 o
" J) k$ s8 e8 Z7 \' e你真係好幸福7 `' j$ F8 B9 ]2 ^
大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低
$ K7 A& O/ q" Z" K( {# w6 S好多人都覺得好有問題
" d1 h/ ~' i6 Q! J) A% p& b  [
3 c4 w" ~, k8 R! h; P* ~佢能夠接受,仲容許你繼續
2 Q; M. t; Q8 M) D7 W4 r, K真係好好- ?9 L6 H/ N, g. L0 _
你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   * _5 f0 F2 N; O6 Q! \5 T
锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
" D1 ^! p/ Y+ M' E( c! ]5 N
% z  x& |+ ]- l- U4 a  k% @
% {" i1 I" k4 x+ ~  [1 M5 u
你profile pic 喎
: ^% x& ^( ~8 h; SDGS 喎7 f0 q' A6 S" N# }: f
1 Q7 C8 q  e+ u' z% F
其實我覺得DG 係幾靚的
0 c' l% X+ ^# u9 E0 u. B中六七仲可以著高跟鞋返學0 X. N8 a0 z; |# j% L
(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   ' b' }5 Z% @; k7 L
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
* w0 s' w$ K/ ~7 p1 Y/ ^3 @- ^
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
0 a3 f+ X! e( ?4 [/ X! I我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
, T) m7 C  U# u7 a% n. P" x1 ]依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
; Q9 W; @$ g: ~7 }: j, M& M, a6 ]; w8 r: u- d9 @2 L
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   . d8 F: @8 B7 z& m! N0 T, b
好性感, 令人興奮
! ~+ z5 I, @$ G4 q2 D我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..