嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   & O/ O  Z# |: J/ X
can u share ? thx a lot
0 g& P1 W% ~- y
很多地方都有,$ \: z3 a3 ~+ o
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   
* N4 ?( n) j- V- V5 S# z
- ^$ i6 f6 e) W8 e5 ~很多地方都有,
( i0 x6 D5 g/ d7 k, |* o九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
/ C/ N0 x3 O. j2 j: c# [. a! l

% l) k% s& T4 B6 j" d; Z# R
3 t+ }$ X1 C' [& j0 J0 ?3 ?/ q3 y% s賣校服地方?
' T# \% [- B0 `$ _3 L0 w. z+ o我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   $ Q" [3 ^9 b# ~# A
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
  O0 R- n: l# Z0 \1 q依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
# d# \& ~2 ~$ u! L0 W% C! p

1 l1 A3 v3 L- E9 F# p! C* @/ l2 v$ ^0 V, n; C
你真係好幸福
  E5 a7 y3 Y! v大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低
) a& M/ i; e) f9 v好多人都覺得好有問題' u0 |( K1 W) D8 _) J

" |8 I3 e  y. z( |# t2 f佢能夠接受,仲容許你繼續) C' ^4 `! D  a1 E$ _
真係好好
/ @" u' h" w1 b" J9 s  {& n你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
0 v4 t! j3 T+ t5 ^锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
# f: l  i" H$ c' }' o
5 I' O( `8 [  {8 d  e0 {/ e' H
: {% l! L0 F( O9 x' `+ I1 g你profile pic 喎
7 A8 S- x) T$ e! x- b/ S+ {DGS 喎  r. _% P! \! @" n$ N

1 b: t7 c2 e7 |# D  i: n* P其實我覺得DG 係幾靚的
/ \5 S) c( s6 H7 n中六七仲可以著高跟鞋返學
" T3 I1 z- G7 l) d' ^6 E- `; ?; y(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   
0 p& O1 O% B6 C* H& u) E2 z好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
- }; Z: [. Z" x: A都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   ; m* T% T" r/ O5 U' |
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左2 K! }2 c5 Z$ X' Z  U5 Y& |
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
1 B; v2 N) m# O2 f, S
8 |1 k& S! P9 C' m4 s- [; J! ^% [真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   : d1 ~. U% F9 M
好性感, 令人興奮
) Z, A) I4 }5 ?/ Z  I' w我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..