嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   
% z" e7 [. a, Z* M* S/ rcan u share ? thx a lot
0 y! o% j/ `9 }0 }+ _很多地方都有,0 f5 h, W" }" F* Q+ H  @+ s. ]. g
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   0 O7 z) t3 r9 i& q2 N8 \" o% J
" D0 R1 v0 @- b
很多地方都有,& e2 k6 O0 L! U5 a2 {! B1 o
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
/ E) }  j/ ]/ t+ K0 e  z
, j+ s  Y; ^6 N" P6 C

1 v+ r3 Q1 t# u5 Z1 s賣校服地方?. d3 ?! y& i* `; K8 }
我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   & l6 Q* }! p, q" s1 o
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
$ s: `3 W) O- e9 k依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
) l/ J( |8 U& K9 [. t0 C4 R

3 c% X: D1 B- |2 Y" K, a
, U+ C% C! t7 d! `, f+ u8 H你真係好幸福
1 t; q: f! V: b大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低
" [" X; O& y! E9 O% f+ B! V好多人都覺得好有問題
% q( [" A4 A: }0 L5 @3 Q$ \2 w' {% f5 e2 F! R- I. \
佢能夠接受,仲容許你繼續
/ i) X! f" ^- ]; }8 Y真係好好4 P: S3 {6 U+ Q4 j) _2 b1 p
你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
  F' W2 p1 c/ y锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
5 g1 W. c& Y, x* B

4 [2 V( R) W7 h7 a1 V+ I& V
* i; p7 n- U9 t4 s你profile pic 喎3 Q5 H1 T- [( `# t3 W: X$ I6 D
DGS 喎$ t' m$ Q8 A' G

5 C7 i5 S. u5 p7 _, f- r其實我覺得DG 係幾靚的2 @6 O; a: F- V' d- G
中六七仲可以著高跟鞋返學  A0 D6 D( y4 z6 L
(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   6 L- j  B7 J' H9 ]; c( a
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
- M  S/ o* `  S" i, g
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
/ n; f% a% u, j" A  V$ w, W我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
, Q3 z2 z% V( D  J  m( [依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
- K8 d+ P: a9 Y* `' ~9 {. s+ z/ J6 G' y; A% ?) p- T
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   
( n) k0 f' k/ P- d! e8 y3 q0 O好性感, 令人興奮
$ Y* Z3 F! w0 H2 h7 ]3 |4 X我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..