嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   9 V! P- z- u4 ]( r4 X! k+ D  T* |$ S
can u share ? thx a lot
5 B# I0 M. \& b; e. z
很多地方都有,
# Z. R& o8 q) H+ |3 l" d九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   6 Z/ m/ f) K! @7 \
6 d" I" ^, e- C& ~) i
很多地方都有,1 w3 W; t5 G. S6 S
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
  v0 u$ q* H3 p2 n2 w  h% }8 @8 }* a3 n

5 O4 s1 m7 N+ d賣校服地方?
! C9 S! R6 i# `我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
% H6 e/ B( F' ^我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左* s/ |4 y6 ?6 V0 ?: C9 o
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
1 Z& s! Z5 g! }& i2 T" N- d1 a3 f$ r, W7 T% e% h- U7 k6 B: n6 C! }2 Z
& C+ ]" x0 E5 ?6 {) H% p: z
你真係好幸福/ r# B9 w: {: M; L3 |
大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低
2 m) z: d1 m9 b9 O# b, i好多人都覺得好有問題
: Y/ O9 G# g$ P: ]/ U
/ ^1 y# e" {5 v! Z6 K1 G5 s佢能夠接受,仲容許你繼續/ @% h' h+ K* W% D
真係好好
7 F6 i# b9 R" h6 u, j: \你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   + C3 ]" X: }/ O3 u& O# w' @- I
锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
4 i; }$ {. `$ e) Q+ y$ K" r4 S) L
' t% p3 k1 T6 C% G
' x$ p( R3 [% V; e1 B4 c
你profile pic 喎% L* @0 D9 g  `. K
DGS 喎
/ s+ R. O8 p9 D5 G( P; a1 J% x) X7 }( R1 {! Y
其實我覺得DG 係幾靚的) }8 Y4 ]; j' ~" ^
中六七仲可以著高跟鞋返學( T5 K# l$ z4 X2 f
(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   $ \" I' Z6 s% t5 i
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
8 g; s$ {  C5 H; S, b都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
2 k7 ?5 g: z2 \" J6 S! a9 m" V我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
% f) }8 H" j; ], k$ v) q! I依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
2 ?% g% `' Y$ T! K9 l- h8 u, _" F2 D+ Z) `0 ]
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   4 |% u% @$ D! l% [9 Q) y* u- |* }" f
好性感, 令人興奮
0 ^$ k% U0 h. v1 H  A我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..