嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   9 a/ A' a- L& l) ^
can u share ? thx a lot
8 c9 [( C9 D( \3 ^0 N9 A9 f很多地方都有,
/ @4 \1 ?$ w+ F% o" C九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   
& }  W; c' D1 d
; L# R3 C6 Z, s% z5 g6 c# W; A很多地方都有," Q0 {) R, M0 I4 S. `/ I0 u7 V
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
: k) |2 R& f7 p5 \0 F8 p1 ^% ^% ^4 `. z: K* C  j& H

1 d$ j7 N+ m2 W" o+ g賣校服地方?# T/ m: f0 T7 c% N
我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
/ L: D6 z( m% u: F7 v: Z9 S2 o: R我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左0 U( c  n- I! m/ \: }5 v
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
) c+ I+ _- L+ L9 S1 |1 `8 ~  s/ B: L, `8 k8 h

: i2 n* S* [5 _2 n& l: q你真係好幸福
" p5 `" j+ P2 h! C7 u大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低
+ ~* j& T9 v, K+ g/ r9 i好多人都覺得好有問題
( q' D5 S9 a* D% L% n% \! E8 X1 l, \
佢能夠接受,仲容許你繼續
; ?; m! ]5 g- U7 G/ u1 v真係好好
# l- [* r7 k- _6 f: f你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
) L& v% e- e& u% c. }锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
. S6 w: D  K8 ]7 `6 V! ]

* \6 Z+ W5 J  p( T+ o6 Z3 F& u; R2 r" X% A+ u
你profile pic 喎
8 x: ^4 g2 c4 |DGS 喎
5 t3 y0 r  @8 v  p4 u
$ C% y$ ^1 E( Y, R其實我覺得DG 係幾靚的0 e; x+ _" N0 Z7 [  ]2 ]: P
中六七仲可以著高跟鞋返學
7 r7 [; h* C0 t3 u% \/ r$ Y0 e(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   ; ^/ e& ]6 f% o
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
; m  [1 y: l% L# @; P& \9 N, ]% g( e都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
: y$ Q+ v2 z" v4 `我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左8 l( u- z* E0 y8 B" }" x* n
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
" c0 ?+ A- K3 ?# k- @3 e, Y" g# j" c2 e2 @& \
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   % G5 s. u$ X7 M# f6 C
好性感, 令人興奮
5 B; m; Q& x# ]: q我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..