嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   7 \) r6 U1 ^  s. D; J8 d! ~
can u share ? thx a lot
/ v2 x+ k" \5 r# e+ a1 o
很多地方都有,6 n) b; |( t7 D& ]6 ^) M* b8 c
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   # k  @. ?: j0 N2 h' X$ X1 b
2 s7 c, I1 k: R8 Q, P) I
很多地方都有,; Z0 [4 p( v* r/ J
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
# `, P& f2 j3 Q

/ n+ U3 F, c( @, [0 y2 c8 y' [# K
5 Y9 ?8 k0 {6 P; W$ L$ {9 w賣校服地方?
% [* n$ x& ?9 z2 {. v8 D' o我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   4 E1 D) B! n! B* T5 W% }
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
2 {" V7 K; Q0 f* g3 q8 P依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
# ~4 V5 s4 o. o0 S- e/ G4 P
8 z: _1 m: |+ _4 I8 Z
' O" J0 t" R2 G4 L( g8 V  C' h) k你真係好幸福
- S$ V2 k  m; J+ {大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低" I. O# R7 l  \- S
好多人都覺得好有問題
& w2 P; t! O2 I" U6 Y* p4 Q0 m5 `3 t5 \0 E2 a& K; T- w; n
佢能夠接受,仲容許你繼續7 h- ?. j* r5 N
真係好好; q( [2 {# s) y2 C
你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   2 `" P2 T9 _. f) v( D' {! r5 ]! l
锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
. N8 X4 T; Y9 o8 I. c( G' p) U
. D* v$ k( _% l
3 E3 L  A( a8 E1 ~
你profile pic 喎$ I0 ^9 g4 l- \1 c1 s% |
DGS 喎9 b7 F/ M/ f6 s/ f5 c2 t6 r

9 j0 S! e  B' j0 m5 p其實我覺得DG 係幾靚的- _5 J! h0 S$ m* E6 a  B( ?  |* m
中六七仲可以著高跟鞋返學
& g) Z) j% K& a& j  P(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   & F$ G* o* z1 H8 }4 G
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
2 [1 N/ Y/ Y+ z- o2 e
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
8 B# d) q  d0 m) J- g6 y- u我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
" X6 d1 I% P& [' P; [# o依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
7 k0 f6 U, z% Q- W! C7 c, Y# r+ Y# }- m
+ l3 {' d( V7 \- W* Q
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   
8 X' K  _% P; d( |好性感, 令人興奮
& j) y: R. e1 E# `3 c6 P我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..