嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   ( U' \7 U7 k' S5 x
can u share ? thx a lot
* W' S0 [+ X) u  O( N
很多地方都有,( ]: V  n7 k/ o. m  @% j
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   
" l4 B$ P$ Z8 b8 Q/ a. _2 d% ^
很多地方都有,6 J$ \- Q7 A4 d/ s
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
0 R( i6 d/ |% ^- a: c& N
5 V$ ?0 [" ]+ R) R) O) |. k. }' B( M% w( X
賣校服地方?
& H. Z/ `  K, |, d8 [- {( i我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   5 |7 J# F* \9 q  ]' g+ I
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左( c1 h, h9 ^0 d/ l+ K
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
: U* l) H" A! R
: h+ p6 [9 M! e/ ]3 n* h: g; i7 G
: y4 T* x: A% E# M( {+ l
你真係好幸福
" N/ D" M8 Y( @' p  U: ~0 [大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低
2 X7 f( A0 e! C  g; C; R- b2 G# m好多人都覺得好有問題
5 ]7 ^9 ?: U4 l3 t7 q8 h3 Z: N0 _) f$ E: c) V" \: X  X
佢能夠接受,仲容許你繼續
; e0 Z+ y  z' a5 _1 N" b真係好好
- e: J, z7 e; T6 D2 c你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
, F& g7 {* d9 ^5 F* B0 F' Z锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
7 w0 c6 r' Y* @( g) w' d) j

! G" t6 ?3 k% f0 {. b# s
% i4 ]4 P6 ~- ^0 ]你profile pic 喎
" X, g; l$ X' d, S: ^6 tDGS 喎
$ [. L' b. P" J* W6 J% g7 F) x/ S* @) x; y
其實我覺得DG 係幾靚的
2 H" [  S8 [3 p% A中六七仲可以著高跟鞋返學
, }7 m" N& x% |1 R(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   
8 d# r" Y6 `) Q2 h6 ?& p7 o* b6 @好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
* o; u' h: S* I, }( I, O
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
+ c0 s' l; W4 x7 D8 V% t% C我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
7 e2 w) l3 }# A3 f7 m4 l依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
5 H* K6 D. Z! t: v
5 v$ j' y, }( J# R
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   + `8 T5 X* ?2 ]
好性感, 令人興奮
1 p- E6 X* e  u, [7 v% A- }0 n
我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..