嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   2 F5 h9 E3 ^/ S: ^
can u share ? thx a lot
$ E. b3 }  Y$ U: Y/ N很多地方都有,- |$ T- B% V! S3 E5 }
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   
4 G& s6 k& N6 [0 t9 y, P1 G) b
, T5 u9 J& f; N$ V5 H  d  R7 }很多地方都有,% ?1 v0 N; I4 [& X" [+ j
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
6 H; o9 G: r1 t/ v6 v
& b' |; E* X: b/ u- m

' y& m0 @0 j1 V, N8 u/ k; [賣校服地方?
% _. s9 ]0 J; S6 H- Z我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   - f! y6 q" W; H, p
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左+ V+ k9 t6 T" F3 M6 i
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
$ V  g+ K/ U; t, W6 l' ]* s

4 k  q/ Q; P3 h( x, s
! t4 Z! M( l2 M, P1 w你真係好幸福
) s2 D0 w. C/ v7 ]9 r大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低4 b/ |( Q2 J6 W
好多人都覺得好有問題
6 t) Q7 Y" V5 A1 {* O, t$ T  n1 S  d3 T! u. ]+ u
佢能夠接受,仲容許你繼續6 F) |' z5 v9 ~: [& N6 r
真係好好
  f. B1 [& n9 R6 V/ _  `5 x6 j( o9 [& z你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
6 q: t% g9 I" q+ g; ?* g( o# V3 l8 t锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
$ q/ E2 n  K! [2 n1 e7 ?8 r
: e- s4 j* k# g# m
, E' A, y$ l) A8 p: h' X
你profile pic 喎
; K0 U# I' y; J8 h# tDGS 喎
! y% N& i% ^& N9 X0 R" o8 e$ ]! s/ M) S) g. s/ `: {$ ?3 ]
其實我覺得DG 係幾靚的* m8 a7 G8 L' A4 W& i: t
中六七仲可以著高跟鞋返學
! y3 F8 I2 @) _2 S  Z, G9 Z0 B(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   
2 k" Z0 E! t* `: W+ Z- L$ M/ f好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
) G& c, _+ B* t  O
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
: r; E' Q! Y- U" v& t# G% r我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左( J& d) {% Y8 |0 p2 y
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
8 `# q( z! Y0 I7 R. ~' J; P2 a* U7 M
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   1 W2 W7 {9 k4 Z
好性感, 令人興奮
9 w, o' B6 P8 d+ P- k( ]
我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..