嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最近大膽左(關於戀手套)

最近大膽左(關於戀手套)

我最近大膽左 晚上駕車時會戴住對粉紅色洗碗手套駕車 仲要過隧道比錢 開頭會比剛好不用找續 比完快快開車 剛才回家特登比要找續 等啊姐找錢的感覺好緊張 我不敢同她有眼神接觸 : G( q9 n) s0 ]* f, }  s& r
早幾晚仲試過有警察路障 被截了入去 警察問我點解戴住手套駕車 我話啊仔剛出世 我剛才戴住手套食煙 不想隻手有煙味回家抱他 所以就戴住手套 比他話我有小孩就唔好食啦 之後都冇嘢 所以依家晚晚駕車回家戴住對手套 等大膽D 或半夜時 真係試吓 放隻手出窗食煙先3 E) E  m' l' n
4 M; [' Z) h" S( E+ Z* E
覺得好的就按一下感謝吧~~
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

厲害……我無咁大膽,唔敢咁做

回復 1# wadee 的帖子

小弟試過係公司 手指損咗問女同事借手套洗杯。5 c) X7 y/ k4 b
仲特登問用菊花牌嗰位借。

太大膽了,應變能力好犀利

其實在晚上駕車 隻手放低D 在馬路上應該冇咩人見到
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 Marigold 於 2016-4-10 02:10 發表   1 D+ r# y/ C# P
小弟試過係公司 手指損咗問女同事借手套洗杯。
" P' `* w" x+ ~# M6 F8 G仲特登問用菊花牌嗰位借。
2 b* _' N' x. }2 }! J' X係唔係你喜歡的粉紅色菊花牌先
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-4-10 09:43 發表   2 d4 l8 @( x6 q9 E) b4 i6 \
太大膽了,應變能力好犀利
% d' H% J' T) B! \0 Q
其實都唔係咩應變能力 只是每做一件事前想好每一個會發生的可能性 就會好D
這裡有很多很好笑的笑話

有無諗過搵份要戴膠手套的part time job?

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-10 22:50 發表   
% y; O* |& c+ p* x" P% [有無諗過搵份要戴膠手套的part time job?
7 {; ]) ]/ ^: G0 K' V5 L+ [  J
師兄有好介紹?
這裡有很多很好笑的笑話

回復 9# wadee 的帖子

洗碗工場) Z1 F8 L9 e3 j& W
如果有學生妹來做part time 就更正
8 b2 L1 T2 j" G, s/ Z全日對住+戴住膠手套

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-12 18:53 發表   - Z; Y* U1 v0 O! d+ q. p! B
洗碗工場
8 y, N" j$ _& c  x) K如果有學生妹來做part time 就更正+ s- [# W/ e. o4 g# W# S
全日對住+戴住膠手套
  U. K6 L6 x. ^( y5 c( R
學生妹我睇怕都冇 啊姑就應該大把 $ K- a/ e7 l( ^9 K. M6 a
仲要大多數戴黑色工業手套 =冇興趣
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-12 18:53 發表   " p" {, t  u5 I" i2 k1 w
洗碗工場$ J+ y) A6 `6 H0 Q) A* k# P
如果有學生妹來做part time 就更正3 X9 j" \1 o& T
全日對住+戴住膠手套
, j7 @0 r) [% u: J9 P) A3 v. j0 `
考慮過
- U3 R  ~9 Q, q但除左清潔,飲食,維修,賣魚賣菜
$ t8 U5 Y- |! N0 \0 o仲有d咩行業

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20160414/19570602
) y2 J" A  q( x7 x' u) T
7 J% U5 l* f6 G; A' [" s; l今日蘋果日報,較少見人賣豬肉戴膠手套

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-4-13 21:28 發表   ) o5 C: t/ u% M# _( S
2 f$ ]/ L7 z. u4 t
考慮過 5 t9 t' p  O( x' H# w
但除左清潔,飲食,維修,賣魚賣菜, [6 q6 Y9 I$ g! Y* X3 j5 _
仲有d咩行業
: f$ b& c- v: P( T7 C5 V: H4 Y( U' c除咗做街市都仲有 不過我冇資格做 例如 醫生 護士 牙醫 老人院介護 醫院的嬸嬸 救護員 美容師 寵物美容師 獸醫 藥劑師 化學員 化驗員 都可長期戴醫生手套工作  不過我冇得做 其他戴手套的工作 印刷公司員工需要時會戴 收買五金廢鐵的姐姐都是工作時長期戴 超市理貨員好多都有戴不過都係姐姐 有D送貨工人都會戴 例如送餐廳酒樓清潔用品(因為個桶超污糟) 送凍肉鮮肉 送冰 送海鮮等 又或者去新界的農場做養豬都可以: w- `' g. l" w" O
仲有我唔會做的工作 黑箱車搬運死屍的員工 死人化妝師 同做賊都可以
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-14 16:17 發表   4 M3 c+ A) _) ~) f" X
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20160414/195706020 ?9 k) _( x: w! g3 X: g  P' L

! {+ _7 k" H1 u( k3 y" H. f% K( j今日蘋果日報,較少見人賣豬肉戴膠手套
* @$ n' C6 _, r$ Q
唔係啦 在超市內或佳寶賣豬肉都常見到有 連今日蘋果日報都有相
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
這裡有很多很好笑的笑話

回復 14# wadee 的帖子

有些未必係膠手套
9 f2 J% ~& t9 T1 b而且好多都無資格' P( \/ D6 A! q  O
# s. v/ F) B, a8 F$ z
講開醫療或薄綿手套
  L# q, s: E5 q7 r# s* z大家有無留意到多左超市收銀戴?

覺 近年超市收銀員是多咗戴醫生手套 我在超市買嘢時會排她們的隊
這裡有很多很好笑的笑話

回復 17# wadee 的帖子

仲要特登要找錢xd?$ a6 A1 [" U! }7 A# @

# |7 H6 }3 B5 `2 q* r: C3 X但好多係師奶

回復 18# cdelli629 的帖子

係啊大多數都是師奶來 不過當自己戴住手套時比個唔識嘅人望住 嗰種感覺非筆墨能形容 可能她們根本不當一回事 又或者可能覺得我對手有問題先戴手套 基本上是冇人理過來我 所以我現在晚晩都放心戴住駕車
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-4-14 21:13 發表   " t! T$ w" ~  ~$ s

" U/ \. @7 x8 J# X; {( G- `+ |5 H: {
5 w4 ?6 M3 ^3 x4 _: {講開醫療或薄綿手套3 t% I3 ], p0 R
大家有無留意到多左超市收銀戴?
4 u$ ~' s& H% ]
1 O/ t7 n" k% C銀紙好多菌㗎
. F1 ^0 K8 I+ n# L. w' D試過有個姐姐用洗碗手套散緊鮮奶,收銀排長龍噤鐘出嚟幫手,我當然支持吓啦。