嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

QQ請問係咪wechat?

我用 Nateen 或 Tena Maxi

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
! n1 z2 S; @; w& _( kQQ請問係咪wechat?
) R6 r  Y3 R8 g  `( H
好像唔同

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   
8 ^5 Y. @, E, X- i我用 Nateen 或 Tena Maxi
$ `  ^) I) M6 l; w* b
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,* ?2 B9 V* T9 ~. G1 \
外面就包ABU比較可愛既片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   - J. X: W' Z3 n+ ~
我直接鴨2-3層成人尿片
% t& A# x  A6 `" n; ^  F- a下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
! Y$ D* c$ ]3 c4 e) W! r! u3 l* \, {
( V) h% w: l. P( |" i5 F ...
; }4 p: Z$ O! S- K
EDDY你都幾勁架喎
- ~, `+ [# ~& F: V可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL% J- [) J3 s, ^& C9 B6 b9 U$ y
只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   * D3 \- L$ Q2 g
- Q3 p: q# f6 F/ h9 q' Q1 C
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,2 n0 a8 }3 ~' i+ I
外面就包ABU比較可愛既片片
! W) N8 L4 v8 A' J% d+ N
這些尿片貴唔貴架呢,??. {5 Q3 @8 I& t7 M3 K% m
係咪即用即棄架.?

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   " y4 p6 K* T9 Q7 a0 O
飲酒押片,可以唔洗去
; z* V; ?& ~7 ^4 E0 P; z+ r5 t
6 ]$ Z! q/ B+ |* H/ v2 {! K, N! l2 Y
我唔飲酒,,4 i4 D5 C" L7 j+ j4 k$ O1 z
不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表   # Z$ X0 F( C. y2 L% y
3 Z- }% ~( b5 X; E" `$ m

0 o. Z% m0 q! f6 Q! g$ L5 Z
4 `0 ^. M2 J% G8 w/ r2 W6 K, u係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
" ~( D* {0 z6 p# V' ^) M
QQ己經冇玩好耐了,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
: Y2 Y# N) E' Y5 U* Q  c0 iQQ請問係咪wechat?
) n; A( E: |, f; HQQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具
) h* e! h; u" n5 X不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,

其實想問下人點POST相上來架,?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   
# \# [, |- B! H6 Y% G
# N6 R+ d. e" G& e這些尿片貴唔貴架呢,??* A7 f/ A+ J, @7 J* M& z" r$ P2 a
係咪即用即棄架.?
3 G! b: z9 e3 A比一般既貴O的O的啦,
- J$ o! ~8 r7 B+ w紙尿片都係用完即棄

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   4 m! I0 D& F  _9 }; D; l
: D- i6 f+ Z! r% \% a: E$ e

' f) V$ _4 `& ]我唔飲酒,,
2 ~! j: |" m8 g4 V! V2 D  y' U5 Z不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
( o$ h' D& H) F8 D6 f* i未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   4 s- ]& ]" x) Q/ i& S' H' A
$ {# A& Q+ x  j4 Y' a# T7 I' d+ _
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
) C# h1 A, u. ^  I

7 {7 f) |& A& S/ z% i0 f* `1 \有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   0 P% `( |" l/ I; t  I% |

! [6 @/ ?! b$ i: |
, Z, |* ^6 B6 o, I( ?) s1 }有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
/ N3 y* }# F: W
未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒

我未試過鴨片訓教會瀨尿

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   
; s% x- F( ?# P# m
  C9 X' r% c, L' d1 `; O1 Q' n5 T比一般既貴O的O的啦,
& B+ g' y: C1 H紙尿片都係用完即棄
# w4 x' j* ^$ z. W
咁咪成日都要買尿片.?
9 r# ?' S/ j! M9 N1 l6 O; ]不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   . k6 @- O  [( n; I$ A5 e1 O

% ~: r3 J# X, h未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
$ |: `3 [, y, a8 t7 I7 j
因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,2 n+ m" e( I; e% m* Q$ T. v1 J. v$ w
但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   
  j$ b- o2 }/ s5 n% Z; [7 _8 L4 B# y# o& t+ m

9 }! W" B0 C8 u) A+ _有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
( E. I& \+ N9 U: f( r) q你是否飲好多水訓.?
; ]: u7 _! M$ y( {5 O你包片次數密唔密.??5 q5 v" ?8 V$ k4 K
如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,3 Z! s- l" I( q
影響正常生理系統

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   . O& F& y' e% k- L- R9 }9 s

; I. H; ?& g- y- t. r未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
2 y+ ^' e+ e+ K2 j我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,
: p. g# v- ]+ p! y6 [- z5 {當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   6 c9 {' E' D' `2 k: V8 w
我未試過鴨片訓教會瀨尿
" A4 r' S6 t2 R- ^' B! k
如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.
! A& q  _, R& s, U' `8 r5 J2 e10次有6次多數押住片乾住訓醒,