嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

QQ請問係咪wechat?

我用 Nateen 或 Tena Maxi

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
# t* l4 s) p' b6 MQQ請問係咪wechat?
; |+ i9 g( V4 x- ]! ^
好像唔同

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   2 \. N3 e7 O7 `$ G
我用 Nateen 或 Tena Maxi
4 x  `' e& v6 H
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
# a- e; Z$ b5 Z/ u9 D: P: F; T外面就包ABU比較可愛既片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   ! \% K7 ]2 e$ m+ H1 U% n) ~
我直接鴨2-3層成人尿片
& s! N  g! W$ a/ {) S下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的- c' s4 V' U  P" C- X

# Y5 q7 r$ t% a4 m5 } ...
  `5 C" B6 P9 r* U( i0 C' q* x" kEDDY你都幾勁架喎 # H, N5 @$ m4 N/ O
可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL* D* l$ K9 x9 F' m5 M. |
只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   
6 i, b: ^$ d: s8 \3 v' Z1 t' b6 o' ?0 n) U9 y5 F
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
& i) \1 X% Z) @* q2 E外面就包ABU比較可愛既片片
/ Z2 i5 A, X$ [$ D! G8 ~
這些尿片貴唔貴架呢,??
' O! a3 J  L# q# j) C) ~, p係咪即用即棄架.?

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   , ^$ H! m+ \; F8 d0 m9 J$ U( k
飲酒押片,可以唔洗去
# D- ?% h" r, c8 R4 J1 G* _9 Z

1 X& [; N# J8 l0 ?2 {# q我唔飲酒,,, T: h, h. g5 g5 t4 N& H9 ]: i
不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表   6 C0 o& X# {5 ?0 J! g
! P' h" P: n8 y1 ~" A1 |9 W, M9 w- c
" e# p; N& b) F

' o2 \. j: @; g, m( C係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
# p' G% J" |: L1 m' g2 ^QQ己經冇玩好耐了,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   8 ?  Q6 X  E$ r) k# t! Z: M
QQ請問係咪wechat?
# {3 b5 ?7 O  p3 F1 }3 x8 b# \( L7 @7 tQQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具
- X0 n- W; {) z7 P) d% y不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,

其實想問下人點POST相上來架,?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   
6 y1 _! _  d5 @
* p" Q* j& k# p0 e這些尿片貴唔貴架呢,??
  W+ y, z9 T  j9 {; e係咪即用即棄架.?
7 d1 L( B  f/ W- Y& K) C
比一般既貴O的O的啦,
- \: {; q; D& J; n/ _0 b6 O' ?1 R; H4 S7 Q紙尿片都係用完即棄

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   % q% N+ k6 L! c, o, U) r: E! e

" m9 K0 ^% f& [, k3 X
1 B1 O% K5 ]7 C/ t我唔飲酒,,2 \9 x1 ?, v3 z& }7 W
不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
5 j- E' `9 o  Q2 h未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   
9 r: x8 i) B. n' s7 `; o# E) f& _3 L7 T& f( U) L9 d
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
. C) @4 ]! y* t' K5 s
$ u- ~4 h0 Z/ u4 ^
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表     \# f( V( z# n5 Q& b/ L8 N8 f3 l
5 p7 b% h5 ~, S0 v
6 e0 ]5 Y5 V; s; [* D
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
2 v4 |5 l; r0 T4 m$ b
未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒

我未試過鴨片訓教會瀨尿

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   6 @0 E2 B- s5 V) f7 u

$ n& z5 ]- D# e! j& i( a比一般既貴O的O的啦,
2 N) i7 w* G! x- O紙尿片都係用完即棄
5 D" g- c. m3 m; s) G; r1 k& l& w
咁咪成日都要買尿片.?
# u/ o  c% \+ |  {) ^3 d不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   
# I& g6 J5 Y+ W+ [
3 r7 Q5 Y% @8 q. l5 g2 Q未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
( {0 M6 K2 @% J7 ]$ }8 l  Q( u. }3 m4 `因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,
' o0 P/ X4 C$ |5 _+ l! O但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   : i% B+ ^) F, D# l# E, |

. x% ~0 ]8 e3 E! n) K0 B* K7 Y1 m* I( i* x# \1 R$ y8 _
7 Q: |/ |7 v2 m  y8 q你是否飲好多水訓.?- Z' O' c% i" ~7 l
你包片次數密唔密.??
# ?! V2 u! C: i如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,: A& Z- W3 N. A4 Z5 B4 S. ^/ R
影響正常生理系統

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   ' \: y. n& S  }& K. K: f/ {

( W6 N" W/ I- V  J- }( W未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
! s( p5 z: g/ v3 B$ [% P; @我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,
3 @+ K* c1 E' g! z當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   
8 l5 [$ }7 T! \1 @1 E% b% R我未試過鴨片訓教會瀨尿
: W* i9 Y$ _  G: y3 ?, s
如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.  O' V5 R8 m2 O& v6 b3 k! `# F9 x! E
10次有6次多數押住片乾住訓醒,