嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

QQ請問係咪wechat?

我用 Nateen 或 Tena Maxi

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   $ J3 Q* G; }5 t4 Q# C, @" B
1 n) E, ~: G6 z0 s' f好像唔同

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   
- I9 s9 ^7 D; _" q0 s% a7 L( P, H* e# k$ b我用 Nateen 或 Tena Maxi
" l6 I. ^' I6 H2 t$ D$ P/ ~我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
: ^% w3 |0 T; N! t$ m7 ~外面就包ABU比較可愛既片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   ( y! N6 K* c( b
我直接鴨2-3層成人尿片 4 T/ V; _# ]+ E2 |; o6 ^# h! e
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
' B; b6 `& c7 X0 x  s+ A) T* W' x4 O0 N; o5 S$ q
...
- M! e' h- i+ x: X7 yEDDY你都幾勁架喎
0 Z/ `1 q3 ]' ^. }& L0 |8 E/ n! r可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL# g! H2 P# e3 j' u4 o: p
只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   
9 _2 M( d) z$ e' E# ~! T. Y1 ]. R0 z" Q% C* j, p3 V
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
5 s# _/ H$ i! d5 Y/ J) ~外面就包ABU比較可愛既片片
+ Q. V( e+ y+ t9 w' @3 L
這些尿片貴唔貴架呢,??7 m2 Q) t: Q0 h
係咪即用即棄架.?

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   
0 s. X4 Y3 P6 b( j) J" d" M7 m飲酒押片,可以唔洗去
' F  f' e0 @7 A' U7 Q 5 T& W" n; C5 \! Z0 }
我唔飲酒,,
0 s+ E( x6 r# b2 V" _不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表   
0 {; ]" c# s6 m1 Z3 H* z3 B6 ?
# H/ y' ?1 b: S
; m2 ^- y, H& v, D' W
  P9 ]+ b; D- ?" o係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
/ H9 o$ ~4 l( U
QQ己經冇玩好耐了,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   ( n; j' w2 i5 }' R8 U, M
' f6 T8 t' ]5 e0 \& W* A, z! _
QQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具; ?. @5 I7 [* E7 o/ R4 G
不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,

其實想問下人點POST相上來架,?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   
3 N" y/ A) N; N4 j6 r, ?
! O2 C% @* w7 ^這些尿片貴唔貴架呢,??! \  R  A9 H) v: ]% h# t% q
係咪即用即棄架.?
: F1 V: M9 A7 t, c
比一般既貴O的O的啦,
% P, J  z4 E: Z! S2 a6 T5 S4 O: r+ J紙尿片都係用完即棄

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   
4 ?, |3 C) R, R, n% M' i+ n+ F$ x: G9 }6 _. Q: q

* D6 Z* Q/ q  g4 z$ @我唔飲酒,,9 E8 b6 h7 H# I& m. d
不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
# s" R2 x7 W$ Q) G! ]) \
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   
5 _( P" s, |' W& B& Z. x/ ~
# G% N; J9 f; H1 I( k未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
( E5 ~0 P! n( u9 y4 _( b3 H3 Z4 m" r4 K
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   
$ H# r4 n5 y4 e! c7 r
) r7 O1 W+ n! h5 h3 L6 f+ K
; x; g# ^+ S4 o" f' w7 h有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
7 M/ ]; Z/ R% Y
未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒

我未試過鴨片訓教會瀨尿

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   
% o0 D" a/ t. u! z& p. ?. q: g- z% d( y) K
比一般既貴O的O的啦,
" Y: W8 ?) L! f% g( y' J* p紙尿片都係用完即棄
6 B( b# C/ d- S9 l
咁咪成日都要買尿片.?: d" c$ t- }4 l9 i9 n
不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表     y/ }4 f  a& m: F
' M( K% F& E/ w- B
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
$ v8 {) U3 k/ R
因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,) ?9 Q6 t0 ?& P/ H
但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   5 I4 U8 ~& a# n/ V" h5 s

. v. y* S' [# Q$ A  p/ W" c# @, Y
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
% S8 s+ N% p# ]4 |  A你是否飲好多水訓.?
& ]2 \4 P+ O9 e8 q* |0 i, p你包片次數密唔密.??8 B3 a; Q3 r( {$ |) i: _
如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,
% F/ |4 E8 S2 Y+ L; z1 ~2 g5 Q影響正常生理系統

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   
) o' s9 z& q* y2 V/ S: }- E) Z# u, s, R( Q0 W
未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
" u1 k  [" P9 i+ x' \: j3 t我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,8 ?+ y4 l2 X$ Z4 O( u/ N  V! W
當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   : f% |; a3 K* T8 L( x4 s
我未試過鴨片訓教會瀨尿
. r; K1 F$ Q9 N  V如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.
, T0 R5 \, u, E5 y9 {9 h10次有6次多數押住片乾住訓醒,