嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

QQ請問係咪wechat?

我用 Nateen 或 Tena Maxi

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
; Z" e8 }. F* B8 Z  @8 IQQ請問係咪wechat?
3 j2 \# z0 i  |, Y5 U5 z好像唔同

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   3 {* m7 s* M) C0 Q! j9 L
我用 Nateen 或 Tena Maxi
( J4 z# c& B" d# s我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
0 a3 V6 Y* g3 {: N# |( Y- g外面就包ABU比較可愛既片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   
  D+ L, v# d7 t6 ^1 E: a我直接鴨2-3層成人尿片
) }, b' L# ?+ j0 f) o下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
/ U3 M+ `: Q% H9 W
! Q6 O4 A, D  v  w: N& f# P ...
, k4 O  T* |+ Y# jEDDY你都幾勁架喎
' ^6 L( k& H  m5 ]" s- h4 E$ r可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL2 k  V" K  G# u* {1 t
只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   
9 V; G3 A1 y) |  X9 f6 t2 T8 F; j8 g2 H2 {! {( \
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
% X9 r, D! ?  u+ f9 @; M# [8 [外面就包ABU比較可愛既片片
" T& p3 Q8 b0 ^9 z4 L
這些尿片貴唔貴架呢,??
9 B! A: g8 L! o* U' |3 N係咪即用即棄架.?

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   
! S1 U7 ?7 t7 U4 q# _. g) ^飲酒押片,可以唔洗去
2 P, D/ i4 V2 t- N2 t. a
4 {1 R. H- r. k$ c; {
我唔飲酒,,
) a' w* v7 p3 m7 N# {) h不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表   
/ [7 |7 a+ I( S8 {- ], k. v1 y- Z$ Y  _; u) m( m! a
9 \$ C$ t6 ?; u: C: k
% L& _9 g  s( Z2 }9 ^1 ]
係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
' l- z* B2 U( s6 V( k4 j, Y) `QQ己經冇玩好耐了,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
5 l: b7 R% e8 r4 k0 {. pQQ請問係咪wechat?
) a. b2 P9 {% k8 ?. d1 BQQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具
0 g0 _7 D/ Q  i) u+ i不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,

其實想問下人點POST相上來架,?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   
8 `5 R  z5 F. U& O9 _+ P9 |/ p/ r, P1 c" i+ W) y- |
這些尿片貴唔貴架呢,??
  o' {' c0 d  M9 {& R6 R3 `係咪即用即棄架.?
. D/ @' d2 ^: Y' p
比一般既貴O的O的啦,% ]! n0 n. T& c" g# R( d% @: [
紙尿片都係用完即棄

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   
1 A, T* n7 G' N& |% ?9 o- p! F6 Y7 d$ ]* @  |" w9 J  L. T, j! g# `/ K

/ }% g0 G8 E/ k7 J/ q3 N我唔飲酒,,
0 u, Z0 m$ @7 R% k) ^- b) l# r: A! ~不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
( G- H  b  N) T4 _, ]未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   : M, v( ]9 @- v" f" P
) t) v* U2 V. o- ~
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
) d5 ~. f1 |, T0 I2 r/ R' T1 I  x
' f3 l8 j3 f) [& Z4 J" d有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   
+ [& B( y( \3 o5 N3 R/ X
; b3 }. s+ w& l& ~+ y) X5 I& X2 ^$ A: h: I. F2 r: N0 y' x6 k
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
" P2 O% t8 p1 n1 t$ K- v/ s) \未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒

我未試過鴨片訓教會瀨尿

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   & \& {7 g  e0 [+ v' e

& y1 q" a5 P* u8 ?  _比一般既貴O的O的啦,
4 E: j2 M7 A# K" ]+ z& _紙尿片都係用完即棄
. N) @  S$ n5 u9 c9 O( Z
咁咪成日都要買尿片.?
' ]# [. O+ b! ?/ q" \3 ~- R  K不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   
3 M3 @1 G! P! k6 g7 X" P
. p5 b, d- k/ S! ?, m未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
! b+ n6 T+ c( @0 ]因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,& O3 D3 r% b3 g6 f4 p
但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   0 v; x. j% V+ f; }

4 u7 b% Y7 W4 W3 D9 z2 @
0 v' [) e( t5 w% l. |. ?* o有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
+ z, z; E2 p" v. M你是否飲好多水訓.?
! X! ]$ j; ?4 }) ~! Q# q你包片次數密唔密.??. b2 c! R0 |: m, W/ r
如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,
" q' \4 h/ i) `  d( U; r/ \/ c影響正常生理系統

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   & ~1 T- p( C9 }' M6 F

7 p, Q' B& P+ `$ x未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
- e) Z3 O2 U- w3 d
我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,2 p  }& U" z/ O& a# {2 M
當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   
( @! U8 @1 K5 I: P) h) _& M我未試過鴨片訓教會瀨尿
3 X, e) A8 z- b$ {1 U9 J- Z
如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.. _  }/ x3 J6 a: y' T: o
10次有6次多數押住片乾住訓醒,