嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片/ G2 S9 B$ D$ ]/ f0 a( z* ^

+ O) E' e% O, M; I" N/ L& K我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d ) U9 T$ A1 I' g/ ^; H( [* g. v% k
$ C* x* }' Q/ z  q. k7 G
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
3 |( |- ]. @2 q" H; X$ }% M; Z, r" _. H: I8 M
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,, M9 F. l$ m6 U2 `, c6 g4 p& @3 T

! S' I; W' t- |1 A著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling
) ]7 ]. X6 h2 O3 r3 h. x" O2 m( v" Y/ [3 }5 Z4 N! E* j: A
之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水  W! l7 {$ W# v6 C; h; J

" h9 |0 p: |+ A: j/ \/ n$ Q用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過, }1 |* Q6 f2 S) M
8 f$ y- H7 ?0 [& h' \$ D5 V
Tena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家
$ {; A7 H" }$ e0 i1 P- K5 r: V4 B  u2 `) L9 p' c
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!2 o+ \$ `# T: t1 i

2 B. w% j( @  |+ C; a- v6 O3 Z$ o我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!
2 q) W0 y* T: u* Y* _4 N
# p1 Y. r( ~: o$ \# u[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
! o% H* z# }" ^, y8 |" [" V/ s得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片) ^* {- Y- M! I
4 A. L" C* m2 b
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d $ R4 q/ r- q" A0 J: `# p

- ?6 I( @. p5 `3 v6 {( }( ~要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢$ s5 l: W3 v  l* g6 j# B$ I
+ b1 D7 B. B- [6 a1 l
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
/ e' W, K) l  G% ]! Z3 U' H4 h2 q: w) h. Z
著住瀨尿會漏水,又 ...
0 t' W4 b; J4 p5 u  ^! K9 ?
5 N1 _& D/ G4 B9 Q
我用M SIZE,
+ W2 |  x$ A" dAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
/ j0 F& F% q: F0 {; c而家轉O左用ABU 之類既ABDL片/ n8 j  P4 c3 I& ^+ n

8 z) X; c, B; p7 T

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   5 z: g9 t7 M* E& @1 ^& j( ?8 Z
% J. u/ c! \  q3 T* V
2 ~! P* e) B* l; f6 a! i# Y
我用M SIZE,$ X+ |; ]0 X# r( d
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯# u  t1 X* P1 q9 d
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
+ J% }- M5 t8 ]$ ~( ?
1 X4 b" j6 B- t0 R0 G3 Qhttp://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
1 _+ v/ o7 Q5 q6 _: Z5 C* |6 S  s

; R  e* J- J. C, e% q4 ]/ _7 m9 B5 s; V3 @1 T0 T
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......3 j" v$ Q* g! k, j* u
呢個星期都只好包TENA......./ @4 q6 X2 l, f; N- u# y
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   
8 x! c/ [0 I" M; H4 O, H$ h+ l" c; `0 N

# R) g) b+ i7 e7 ?7 i- m
( s! c7 c; F; N8 g4 x' _2 a屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
( w6 r( A! r3 R; A呢個星期都只好包TENA.......  g7 A  J% F  I6 M& `
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
  l' w- M$ _  q4 C你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   
3 r" M% k, O4 M7 D! _  Y/ }
8 t0 B+ o; Q. v, F& `. \8 Y4 b/ Z你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
1 B. j; [, L% m/ o- U

/ V) |; J) w  C$ l問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   * Y% W! Z  b8 H" w/ P- ~
Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
* _: [6 A1 D) H! Z# m可惜香港買唔到膠面,+ U7 s, W( p& o& k! z
棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,
& S$ y2 G$ S1 ^% o; s; M; I6 C" ~; K, i5 j# ?3 D
買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短
# e) b; S, n9 @- z
9 }" @: F+ |1 K# Y3 F; Z' [% Q又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
8 V9 A+ P# x, G6 M3 |$ |你地會落街買?
+ f7 k1 j$ k) v3 s我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   7 ]. c! ]* j$ M" Y# o# f- ~0 o/ S
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
% G( r9 A! {8 t: c+ L. d+ s8 Q
淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   / M  j+ h  \) s. K
你地會落街買?
5 Q+ s3 q/ G3 b3 _最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   
( \3 ~9 p2 O5 g8 oWhere? What websites
0 I0 ~6 u9 l6 _9 w/ E7 i" W7 ]: |. C* {3 T; o2 Z
好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到, @7 i" f0 K1 d" U2 p5 F5 s3 H' l
[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   & b8 \& b0 A8 V# C

+ E# ^$ D' v, k可惜香港買唔到膠面,# f8 e' P. `& T/ t  S( S
棉柔都係唔係我杯茶
8 N7 G. q3 V4 r0 S  o  x4 W" i) |1 o) X% |; o1 A7 o* ~
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...