嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
3 y) g( v' d7 Q1 e& g# V$ j5 Y! _  ]- L8 V! y% G
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
# U9 c( ~( {* o3 z9 ~/ v
6 q  ?2 z' x- n! G) l( `4 n( Q- h要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢: L) |4 d/ v0 `8 ~
/ f$ I" A' b+ T; C% H
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,, T- S& v' e- p! J

1 s( K5 H* {2 ?4 d6 S% B著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling   W) ?& J: y' r7 D
! S% s/ d( U6 D3 X! U
之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
9 U( M* ^9 ?" d* r5 n, _: a' i, G% ]1 u0 y
用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過
- ~- b* [2 h; [0 R3 I# Y) Q! v7 G/ \2 B" X9 \2 r. u
Tena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家8 ^) J. n2 c7 o( U" i
+ ]3 ^# D/ w8 U/ |
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!2 O7 F2 E& B7 }8 a% O" A9 n
' }' Z! S) D! C5 K
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!; w# C- n/ O$ }( o# U  T: ^
& y) @, g2 W+ \
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
" l3 v; A, J. {% A- h( z" c9 c; L得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
; g7 S% Q  j' ^4 z$ Z6 H3 x3 Q) l. R0 n$ E/ _) O
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d $ c  t7 G$ }! Q
6 E$ C& w  d% v& Z. E
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢& H# ?; a" R6 K1 o/ K( P  y

7 F- p$ n4 s) l2 ~( y1 Z我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,( S; w4 o; [/ ]8 g  w; T. X
& _: [7 t' f  U; O7 d- \
著住瀨尿會漏水,又 ...
1 d0 X$ h5 d' O; p+ K$ S
1 {" `: d4 ^. n& [我用M SIZE,
3 y2 d. p6 g1 O/ G% ~Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯" d! x+ I: r' c4 T
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片' H* N2 |  f0 o" p4 |' u4 n& d8 O

# {) J5 U! e% ~1 f

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
; X0 q" G# X& ?' S' N
$ g3 g2 |5 n) F2 T7 R( E6 j; Y! v7 Q# L3 }; w, k7 F
我用M SIZE,0 {/ g) E$ D" S' L
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
; Q7 X3 E& }/ j0 b" z/ C. o8 H0 ~, c而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
$ H% F/ s4 q- l6 [" o$ w
) X! p; m/ x) W) D5 T1 `http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
0 H0 d2 D+ k+ T* L/ `

2 ~, i! L$ h# O* o$ ?' e" E( q" \$ I6 f; P
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
/ ]2 R7 ^4 X8 p  K3 U呢個星期都只好包TENA.......9 c1 H. E6 \8 ?
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   / ?6 p6 X' z2 ^5 ^. [

- g- U$ u. t: Q2 [
. E+ {7 J+ L' `; {/ ^) z- L8 c9 c' @4 F2 l( T; a; N
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨....... D# p' r1 B+ w5 c, p/ f7 G. E
呢個星期都只好包TENA.......6 x- a7 l; a/ J1 E3 I: t! x
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
$ L3 [" Y& ~5 M' O! N* i, c, j5 C你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   
& O4 i6 n! {1 U8 ^
. c; S5 M% V) _3 p你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
, n1 W7 E' L8 n$ J5 Q5 v. c! U9 q" y& c
問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   ! z# V0 r* \0 K9 m% {' k; {$ K
Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
( _# A& p2 U. w( z% U- [  c" c3 A可惜香港買唔到膠面,0 W/ W) \6 B! }1 X
棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,
( i4 F7 H8 c5 O# P) |) b) s8 b: ?" B1 {+ V' y( w; W
買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短3 z2 N: U4 x% @2 v( _; k

9 n  i; R5 p6 Z9 i3 [又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   6 G! Q; o" U. F8 ^8 h/ A( s
你地會落街買?
; \1 a. _/ O! D; [我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   
& l9 p3 Z( v3 m, p! J& q; K各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
% V% v/ Z$ u1 T% }
淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
7 B' E  X/ s1 k1 q+ x! `你地會落街買?
3 f9 J# m0 C! ?
最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   7 O, S* W$ C! h
Where? What websites
) p, o. P: V/ D" v, u. X
+ h& q/ F2 ]# [+ w6 S* U
好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
# Y3 n4 O& B, ]- E; q, K[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
: a. L) j0 J) ?7 R6 A2 z2 o. U3 T6 Y
可惜香港買唔到膠面,( H8 @6 G  b; ?4 ^9 S. j, K
棉柔都係唔係我杯茶
; \8 B! m6 R. w3 c' a
% X( o) u& U' |9 ?" A, v- M8 U
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...