嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
, V3 B" l2 u( q8 e7 \1 v+ j$ V. U7 [9 [) B9 \9 h5 ~( G$ n. J* _
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d 7 k1 I# w( Z- S5 D

' y9 ^: B, v8 B$ U要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
8 e6 u- j0 R# \' M% K6 Y* _- d  b+ q' q: k* L5 U$ p4 X
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
  I+ }8 O) t2 l9 o0 ^( V* F4 p, [6 I
著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling , J, k. l( J8 `% I4 T! x4 d
/ k6 n/ v0 n$ @* v" [0 R
之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
+ @* R) u+ I, w! q' [4 m0 n1 Z1 V( P3 w1 B- C8 @& M
用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過
: X+ A' x. C  G* ?/ P- \7 S% [: c* J9 C0 f0 s& q
Tena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家
2 A9 k% y* n& V& `  T
" Z; C* C, Q- l# w1 J. Z+ f+ ^, a& S最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!' `: O3 D. `' ?9 {
4 I, P) P3 l& {  x5 L. O
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!) V6 y2 z" U2 O* p

8 f' t& O, _/ z7 a9 \' u+ s0 A5 ][ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
/ h! s2 a' b+ d7 S2 c9 C  p得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片  C# J5 m" c" V1 Z5 C

3 q1 m2 N- @' y& ?  u% ?. q我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d ( J+ B- G9 {# G$ B) |3 B

0 @# E1 r! t; B" f: p要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢1 w5 \$ G. U  S( ?. H
; F; y  i- u, Q+ R
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
( l6 W/ y8 c  ~2 n- \3 c3 x2 }  m, V" A) u( F  K: z3 G
著住瀨尿會漏水,又 ...
) w  u0 T( w- c$ z6 h7 x" t$ q
, t' T% v1 T5 H* U我用M SIZE,
3 h+ n, Z) |$ M3 hAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
' V8 D) f9 ?+ b2 a+ C  d* B; C而家轉O左用ABU 之類既ABDL片0 w% `- V0 H* N) n

+ U7 W2 x, `  V, y+ y, E6 |

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
+ Z6 C9 p4 m5 H5 D$ U
$ L) V* M6 F& H+ D; Y5 r. x
3 T* u& e9 a3 |" V7 c  \2 G  M2 e; w我用M SIZE,) d* t8 w6 V6 [  [) ]
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
) k  O7 L2 X' V( i! d5 g而家轉O左用ABU 之類既ABDL片2 o4 j9 S; ?% _/ z

* A8 j$ Q1 ]* D& w. `! shttp://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
! L6 M5 I/ L0 _4 [$ I' d

$ {, j" E) B* Q  v5 G$ p
6 n1 P' C8 h) N/ y) C屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......' W$ n6 n/ r4 \  @  H% R4 n
呢個星期都只好包TENA.......: k: P- g: `8 R
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   
% ?% p* w2 A7 j0 @9 z5 C3 t" ^4 A5 e- e4 ?+ e, X* g8 J
! z5 z% f  W. E6 h' A' U8 w& J
3 m' E! [& }8 e7 W2 B1 K$ F
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......; B4 }7 m* C9 }
呢個星期都只好包TENA.......
) T/ W1 d4 h. _過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
: ~! T3 c: ~, w% J! F3 Z你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   % Q9 W9 M( V$ R, J" t* j
' m; N9 I( |3 c
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
: E+ d" k0 o( g" q
% Y' w7 M/ T, w問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   : B+ }8 G8 i' i4 d6 s5 u
Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
5 ?4 r9 l9 w0 V  \
可惜香港買唔到膠面,
+ o  y& Y0 x; h$ T: u棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,8 x. d0 m7 s2 ^* w# G

9 @5 j2 F6 r# M+ U( u( z- e買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短' @) r, N& r2 S  O9 [% e2 L
, [' B# Z# L4 K1 o
又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   , ?. ?' X- X$ G4 N! ^+ h
你地會落街買?
" j4 T/ F( x' |) `7 |8 m) o
我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   
+ z+ L! Q- P; q4 C% o各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
5 ^3 u$ F7 x0 Q3 x  E% D+ m
淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   ! G& q1 g1 b; C2 j) g4 C$ v! n
你地會落街買?
9 R  J' K! g0 f4 {6 [& Y
最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   8 w" ]+ D1 o/ J* e' k- D3 Y/ h
Where? What websites
$ v: q+ @* e- N8 N1 F2 L( {
# N- i$ E' r( G& ?0 O& S7 }
好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到8 v/ F% P) L8 g6 E
[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   " {% I' i/ G  e

7 ?: q' m& S( B' u" t/ Q0 s可惜香港買唔到膠面,
0 m  j+ I2 O  E. y! w8 i棉柔都係唔係我杯茶
# R8 P# u/ E8 Z# ~; U

& j6 l2 w# T; p: O現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...