嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片) X. C3 Q" a8 R( `
; T& y. w3 C4 ]$ I$ i( `* z/ l
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d ; Z5 b( S2 ~. t

$ B7 e0 R- R1 \) ~) c. E要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
- k" H/ m; W1 r2 _/ i6 C( t$ x" }% N' C4 z4 S- [; }0 p: ?
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,0 V! s! m4 Y' g) S
: U/ Q$ x& s& j7 B6 j$ T& |
著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling
1 G3 D* P; b) {" u, X& j2 s( t# w' d( G! H2 q2 g
之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
) H# Z; G* ?9 P3 S, x2 k  G
; n- y0 S$ W3 k, B用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過( O: L  p! w$ T' `0 a

& y7 a: X; [6 ITena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家1 b& e% k6 r; ?  R
3 e- p5 m0 i; Q% C
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!/ p3 n9 N  `1 y: w5 d; A
$ M$ o+ `- a+ B0 i% E  |; }, e
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!8 U6 ~% z, O7 M! ?6 q% O4 y

3 R! e' t% p. a( d$ I7 y( `[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
: ^; L5 n7 i/ l4 ~8 k* C2 I得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
( d) C/ Y) @0 A: ]
* v) E; C2 d& @我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d * O% [1 @0 i% e" I9 y
, k! h/ y% K$ O7 |
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢8 X; l- G7 K/ f8 L
9 z" C! y0 s& B1 p
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
3 C9 z- d  r7 E: x
3 J" c3 A; z7 A: z( w: M4 ?# I3 [著住瀨尿會漏水,又 ...
; S/ W9 o8 e' k$ c3 q7 l
- A- w. z2 I) i) l/ z, x
我用M SIZE,
' |4 @! h2 t/ v9 @  B. {9 mAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
* s6 j' m; n) d$ N# J7 V1 }  F而家轉O左用ABU 之類既ABDL片' i. e$ T) a8 t& |
  m: [: a! I7 y' E* T* T2 n

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   ( Z' t% ?/ g- ~, U1 k
% f6 i, D4 b4 W) i$ x7 D* A# M
3 A) E; ^6 T$ ~: w7 m
我用M SIZE,
" n1 |6 N: y0 \6 K3 UAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
1 ?9 I* O; `; R0 @! P而家轉O左用ABU 之類既ABDL片' s" p+ k0 E% N( P+ s
9 O4 I5 O, ^0 ?) G* {& x+ z
http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
6 E' J: ?3 r" @% Z. m
5 s& c3 M0 x! N0 I3 [  y. s8 W3 U. Q5 v
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
: S1 Z( }/ N! \! i  a: S0 i呢個星期都只好包TENA.......
6 d$ [, S& _# U" C過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   ' I% a. U6 B; T6 l
/ [6 q8 {& P5 Z) d4 y5 E4 U! Y

7 P1 ~: G" e7 S! A6 o6 O
- D6 K, l& p) w4 X# X: Q3 S( z屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......5 M; m; Z  @. G( q5 r4 I
呢個星期都只好包TENA.......5 z, W# {% s7 e$ G. e' J+ h
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
$ V) s6 I( I1 p( D你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   & U3 W# h# U7 C6 Q8 ^* C" ?
/ \" v- a: w% N- j: Y; L
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
& J' A  t& j8 c, y: H3 ~0 h$ y* \' V7 N* e6 \
問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   9 D1 [+ d6 g# ^- F" M0 A/ f
Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
, F. Y  W: G+ L+ t7 {可惜香港買唔到膠面,
& d  ]( G) J1 F棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,
, ~7 `5 F- W. l0 L$ z! P4 M* D( \9 @: _. U. x4 _9 u
買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短
. ]1 g2 E# E3 u1 r/ c. s: h9 ^: P0 I2 w. f* Z9 B  t
又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   , T$ W/ [& L  {, L
你地會落街買?
+ }8 L, f5 ~' ]8 b
我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   
8 F! N: ^. A5 w7 @各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
7 w  M* x2 E0 R淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
: S% d. `; C4 P: c0 W) L4 n& s2 Y你地會落街買?
# Q# l2 P; X4 h/ }$ I( g最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   2 M& k7 {% I/ T& ?  |# S
Where? What websites
7 {0 r* G6 n  l7 d  J: k- u8 d& C6 ]

+ G. L9 L2 G7 L9 s, {6 }好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
# |1 Y2 `' h& ]( D[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
$ Q, \% P$ u; y* V  }+ l6 W) t' t5 I
可惜香港買唔到膠面,
; Q0 J$ p! n' A) ]. `棉柔都係唔係我杯茶
2 \8 w9 t( V9 a7 C9 D3 \$ g0 [
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...