嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,# |' L1 ]1 x/ ^3 v+ v3 W( W
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏2 \/ w2 C" ]8 U9 i; M
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~4 z4 Q: x4 }* j. ^3 s
- Z- J7 ]1 U$ q1 s4 C+ ?

( O* ~9 s* O5 V1 f$ W# c: t  {) W% N2 Q

, b; w( P% b) Y) v. p3 i
9 V- S) w$ H: Y

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   7 G2 B% |2 d0 b5 _5 M( ]* m
乖啦!唔好郁.幫你換尿片
# E7 h  J" d- j' m* O$ Y1 {: T
好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   
& _& }+ |. Y7 z( o+ S  J$ F! X! h4 ^* J# j( k# e
好濕丫,快的幫我換片片
4 H$ e" s. b/ Y1 }, [- K
打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   
& D6 R2 e6 B* ]: G! H7 f
7 d3 E5 o, t+ G  A8 S; I打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
" A% B6 @6 C0 D# g) y1 E( M9 n) k1 a) r" x: |
+ o$ h9 j+ _) d. H
做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   . N& r9 I8 g, S7 w! A! Z1 Z, {
因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
5 e# h1 d$ z$ G0 g+ o) k' z* a4 U' h9 e/ X9 u4 p) b

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   
) J6 G; j# @  T8 }3 z濕得好平均,不怕漏
  `5 s* @0 _/ Q( h/ m
: b1 P! o# T. I1 c
7 {2 i4 ]* R6 B* Z' i( E
係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   ' G* R0 \" U! A( C7 S$ a
其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,2 P$ K. o! N+ _/ b1 f
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
/ J+ u2 p0 g2 d( `1 z/ M; t早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
* Y4 k: l& z& x( ?; y1 Q+ Z, e- I9 O
4 N# b0 a) D. l" a& Yhttp: ...
3 g' y/ I1 n; y4 L; {5 E9 ]2 Y
8 q1 I; k6 x: A8 i包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
6 H! t- A' y7 U% d" a( F& ?5 z' B聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   
2 Q8 V6 B3 o9 [) P9 `1 w* g# ?0 @! [/ g2 `

9 C- e4 x0 M. z; R包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?  r' h. J+ k: W" }! E, Y
聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
7 ?" Y0 `! ~9 R0 t去德國試過,會問有的咩,) W% ]& \* P9 }$ T2 m. y
答左尿片仲會伸手入去摸下確認。