嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,$ t: \9 w# v  p' F3 w3 t6 {6 {
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
+ o1 ~3 K0 |0 _7 c# u6 z早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
7 x8 |* y7 \' q% `5 d+ @' j4 X% }. Y' u6 x& Y" n8 `+ ?

+ y( g: v9 R: M0 s6 G: }7 A! {8 \( H& q( y

* X& i0 q. V1 h& w) `
6 ]9 f% E, q$ ?$ K- L

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   
7 k$ F4 K3 v. f' B8 Q2 w乖啦!唔好郁.幫你換尿片
: p$ P( S8 l! v' y( E. G+ q0 c
好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   ( a; \  G- r+ ]  \/ b( P
  |2 J2 F- K, [# d5 M) h; W/ u
好濕丫,快的幫我換片片
! V' E- f2 _/ s' L8 o2 Q5 I) `打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   
8 w$ _* k+ f0 n0 C( r5 O2 n9 A7 \" V9 J0 P5 ?# I1 f
打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
& _0 Q  ]' k  W, w8 t/ V

* s: m7 L3 p) ~$ L0 G1 l6 i0 a) d
做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   ; Z  U) t6 i0 p3 E3 l
因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
0 K5 k& h; ]% g: _5 W

% F5 B2 @( ]7 r, O8 `% N

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   ' w! k" I+ z* Q$ _% b' R1 S* u
濕得好平均,不怕漏
5 Q/ |- T, P5 H9 ]  k

7 W0 v0 P2 Y8 ^1 H) F3 ^5 b& u2 @; f+ R
係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   
) @# u3 |9 T, ?6 Z- v) @其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,
$ E. X, `" a& R5 m9 Z: ~基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
. p- t9 f- F% T( y" \早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
* [" c" }( l/ j' h9 r! x) R/ t* Z4 H7 O. Q, \4 Y
http: ...
2 v$ a) R& v/ n1 a( u1 p
3 l# y5 a4 u) N包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
: D& f& _- O6 q" q; j+ }* e$ w聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   " X( ]* d; L/ l; ^9 J+ c
  w9 Q0 Y7 @$ T+ l. Y& Y6 i4 ]. v
0 l8 f9 C0 E) c% F
包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
" n* E# Y; w- _- b聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
+ O) z3 j4 O' }/ B, h7 o# }* C: n去德國試過,會問有的咩,
% R+ B5 z3 h0 s9 w; F% @答左尿片仲會伸手入去摸下確認。