嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係), K- g8 z7 ~7 {  c1 z- N

3 f; ]4 N4 G: E. w9 V- u6 a因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
& ^% w+ D( v; [0 Y1 J+ r; |! C9 U  W0 q! i) t& O9 X
當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽( O) f" x$ ~4 u; @3 k& ?
3 Y0 q) x# f6 O- t2 s% v
所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   ( G8 K0 T. F! C6 r) S! C
話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)
$ o9 n; y) I, Z2 A1 R" v3 p
; N2 ?( K2 g$ T: e7 h因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
" }$ i  R: Y( o  r7 P7 X4 F+ M1 \
3 N( u4 h  u# C0 E3 m; R6 y: j當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
) _8 P: f6 c% k; K2 J: }
" |' B# L$ W& g- u多重享受,也兼顧不下了。# r  _% b( e/ o- C* I" S
$ r8 ~- }, \2 o& P
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   
& q& L* K- h5 J4 P高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
: Q9 L* g# [  {  {
' M5 z' z& g5 {+ U( X$ d也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   8 c/ H2 p; {! w, j9 Y
( J  G' ]* C1 U2 T4 P

1 a0 C7 s# f; I4 S5 A多重享受,也兼顧不下了。
, C4 G& A1 A7 y! F( M8 D2 i6 C1 m
2 k  x" c& ]. N
) ]" [$ x. f% {不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了6 A( s! B+ [1 k& c

& k1 Y( T" m6 d- p* D; H  P3 w雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎: h/ b+ m& i+ j$ E; b2 Q  k' ?

2 z6 J0 ~" j3 Y. `一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料
( I) z& X2 q7 \( q# ^& ]$ T. n2 j
自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,6 L& X; r9 t( G. ?8 |( ~
0 G9 |+ z7 C  P( ]
而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   
8 N0 O- }) w2 d- |, w( }5 i[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   
& C. D$ Z& W' T
  S3 m  a( @9 Y6 D0 j6 C# q2 R7 _( N/ ?2 L
多重享受,也兼顧不下了。6 J7 _# `* }# x: X+ N' U9 \. c

3 F( m  t/ C9 C) x9 C0 O1 C! ?3 q3 b* G, B
不過你就講得真係幾有道 ...
: W2 C/ H8 h- c+ I4 [: V8 |9 f  C+ _9 x. S6 [& H
你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,/ Q6 n1 S8 q8 _" i0 ]. ?+ h
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;" Z  \9 y" e3 C6 t; k0 u, O4 R. l
記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   . m% R& A5 W$ l9 C6 z( b/ j& X& d
( O) `- w9 m. o7 J* p& f

; F* S) n+ e+ Y- ?6 y/ H. D你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,
  X8 _7 @- C& A5 ~- x- u% u+ r) r5 p一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;, }" g- J2 l; I
記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
# `# S6 F% d- {' T8 Y# j" i

5 \# R1 e2 X7 F$ E* L% `你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料# W. h2 R; [$ u- p7 [

- T+ }5 \+ X  Y' X第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲,  u) [4 y5 s; D. p, n
% B  Z; e) O7 e8 ^
咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see