嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)7 M5 D* Q$ `/ Q9 G- U+ T5 ^
$ G8 i( G, t9 p, x
因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
/ e1 K7 i: S, B. s* E! K3 d9 J9 d' d  `  @5 t2 \
當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽
  d: k7 b5 ^( b* |% J
% r9 S) Q+ q) s+ {- J所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   
, l- Z- K$ s( p0 u話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)
! g8 z* D3 Q; ^1 z& ]/ p
& j. p5 n3 R* j" Y因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,1 X9 b  P6 D6 X/ i
7 s1 V9 S- e. J  s9 T6 w1 {
當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
: X7 [6 @+ I" q6 `, Q/ |9 F3 Z2 x
; ]9 S7 l. b- i$ c5 V/ Q" A3 \( F
多重享受,也兼顧不下了。
; w1 E7 a3 d7 j  {4 Q% L+ K6 [& Y' y9 N8 G
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   - [: a  K5 r3 f7 _
高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
8 k# K4 Q7 V/ I- C4 r
0 z0 F! b; h" |' S也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   
* Z3 X9 s9 t4 |- W
! |+ ^7 m0 V; F: M9 s! b7 B. `5 {8 F! a9 r8 J
多重享受,也兼顧不下了。
3 ]- {- ~! s  V8 s5 e
; V  @8 G5 |% U5 u8 v$ L& _# b1 B# F6 u# k! d* Q
不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了
6 p& x( ^6 B: h5 {( N: T; H+ B) [9 g7 s# |4 R9 ~
雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎
* b9 L. W7 Z. u. c+ v1 f$ @
7 z( `2 ~+ u3 i' Z7 X* r一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料# G, V8 |; ^/ q
: U) w/ o  a4 {7 |* _. W
自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,! g- `3 R, K' O- k" T

/ |0 [) _9 k. ^1 X. a5 P而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   ; B" |' S4 [' r) E! o
[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   
% w) b5 x7 v2 H# `( `' b
/ I* v1 g3 B. p
) D2 c5 S" b. d/ @多重享受,也兼顧不下了。
7 v% v5 Q% Y! j# _; i! F+ A" X
: o" h" [7 y# S
5 R: w, A& ]! f5 i7 p4 g不過你就講得真係幾有道 ...
, f+ O+ K# ~  Y0 m
3 N! R, W4 D: }0 C你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,, S# j# J# M" j! r) I. N
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
6 Q5 j* ]+ h, M( v6 c記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   
3 Y) X6 L5 _- O0 z: s
! y; J6 N% }$ Z# E9 B' H8 O4 z. {! K2 w. a
你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,: o1 h$ n# L9 t! U, I7 ?9 O
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;0 [7 R. T+ K" \$ w. Q
記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
# ]! Y0 V4 @/ U8 U7 M" G7 i8 m& a& I' p: Q$ `1 s7 W7 X4 V$ U9 E
你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料5 r5 _: V( f1 B$ |  u* ^# s

$ ~" u5 I5 N# \8 g' Q+ t" ~7 f第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲,
+ p& B2 K4 A+ }' q- v. t7 C4 h) C9 T
咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see