嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)
+ l6 \+ V8 L6 ?8 k6 i" z# ]8 b3 A, y: K  {" d
因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,- X/ v& E# N$ q  H( R3 m; X
9 Z% _$ v  F. @  ^
當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽
% o8 m# r- n" }, {! t# C0 [. {) O/ h0 H
所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   
/ A+ r4 f+ P9 ]8 S4 I( P. I話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)+ U3 k" i) ^' \+ g  S( K4 w4 ~* U

# q3 j! `% M' H, E1 v因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,5 O' i2 l2 p4 }$ F$ L( A

I- j6 G- p8 r3 k當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
2 t7 M, H; [, I' ?: J

8 B* _0 F) s' q多重享受,也兼顧不下了。, J2 P' S9 I3 \/ Y
1 d7 p; Z  E' F) p
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   
8 P1 w& H2 L+ `" p( X高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
& P# p- u. n% v4 T/ }; r

1 X8 Y; [( P1 C- S* w也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   
$ F+ Q7 ]6 X$ E* {* C
; E2 E1 G# M9 [+ N# {5 A& C0 ?: [5 b
多重享受,也兼顧不下了。$ t" j1 K& T! @! p) Q4 i

- n! p# x( b! S8 b  Q6 B$ z8 H8 I9 Z  n" V& U
不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了( V' f& b. d: [

/ V2 v* b5 t8 i$ O雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎, W: O( H& e$ l
0 U- X: P1 |/ h5 \5 W! x
一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料
. m0 @% l0 L! s" V/ L
, g2 }5 J9 q# w: O! K) k  k自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,
7 X: M4 d! b7 b( z$ y9 ~$ S- A
7 {  Z4 y, P4 ~而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   
+ S' |( S3 e+ I) X[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   4 R: p" V3 p; `# y
0 H7 ]& \% M) Q
! ~1 T* L/ _9 F1 Q( a' ]  P
多重享受,也兼顧不下了。; j: `; u  o9 X6 }2 b8 `% u. ^
/ l: \& Y# x4 w; n. [
8 B" \) H( X4 [1 x# k
不過你就講得真係幾有道 ...
" m) [7 X* G" w. I* l
4 g3 t8 C8 y' z8 H1 J2 X2 J
你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,
/ w" X: ^$ N& m3 r' S: I一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
9 @. l) h0 p1 R# f% I5 u記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   $ @9 L. k" E! `" y9 M% M

, m8 T2 T" V* g% |, |6 J& u7 q# y$ v$ g7 `. }
你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,
+ L" o5 F' a# ~" ]: o2 l% v一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
# e& `% q5 ^, n: R. Q7 r2 o! Y* V! q記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
. ?' |  D% Z0 b. P! K2 q3 X3 g3 [4 |# a0 B0 Y5 c+ ?4 o
你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料) h; q7 f! o+ x' \! _7 F: _1 S
* G3 Q* H# y9 N  t/ l- X( k% z
第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲,1 W8 E) G7 d- m( F
( F+ Z& X$ i/ R9 C
咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see