嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)
, i+ [  [* v$ t8 w1 V1 K
6 ]5 C; {/ f; K1 p5 p因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,% V7 L5 A0 w# V/ c

L% g8 m# P. V+ H0 _2 T當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽
- d+ b6 z4 i7 R/ _: t7 \3 [1 s  @0 E# g( {6 r  b! n
所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   
7 V3 t! C- @3 b5 n4 R話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)  _- p. c4 y6 A' Q

3 c( g6 b& W& R/ K% W' C6 h因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
- S% y9 d" P! ?5 D
' k8 D5 [  y! W+ c$ z: X" ~% O當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
1 ~3 P1 K0 A+ Q6 P4 g

3 P" h( t2 `& o- c多重享受,也兼顧不下了。
* O# y" s0 |( i. E$ g2 D6 O) t0 @6 a
2 z% W4 u' Q2 V* s
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   
4 e8 |+ S/ k; X- Y3 y# L7 @, @高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
& o# @, r" M( m  b( X. O
! X4 A: J) u' q" g) w. Q( b9 ?也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   3 D) y' c& ?/ m- p

% x! z5 ?8 K- r( ~/ |1 K% x. f/ a8 k3 o! k
多重享受,也兼顧不下了。
( n& C% q8 C, y8 C. J% j4 O6 C' I( G

1 i2 E* o+ |8 j1 z* T3 |0 B4 O不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了( g$ d: D/ u4 r) Y
5 n  u& @% Z' Z& v  H9 W
雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎
+ ]; `6 t, D6 E' D* G
1 w# t( W1 i" O$ W一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料
$ u! X5 E" m, _8 j0 Q) \
" B* {, i% o; E: a1 A自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,/ @8 m/ r: z' w7 I
* e) D. r. T8 j9 U) }, M
而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   3 c. s) h' K; }0 N. M2 n5 D0 ^
[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   
# h5 Y5 l& U3 [% s
& O* N$ o' A/ r$ Q
1 i; ?+ q: j. n2 u多重享受,也兼顧不下了。
" Z, D: C% K3 |1 M$ Y$ u1 g& {( U$ H& h" @

, c  w6 @! b: P, ^3 M不過你就講得真係幾有道 ...
0 k, M5 e) a9 _- L* f
, H  ~. l6 o/ e% R  b* P
你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,( |8 K. u0 x) @5 J8 y: n. I
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
+ B( ^+ K& `# \6 o  {記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   " E7 x  T# o  Y0 F" |* t8 T% j
) G, v% z0 X" ^% n4 s. W! D, X
* W$ s! e9 X0 U5 G6 o5 G
你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,8 M# T8 H6 E, _! l! ]9 I
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
- }0 j/ r& C7 s. F" a9 @  [記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
# B) p/ `: |8 p4 w/ |
- S. ~2 l, A  h
你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料, Q$ V4 U" z  f8 Q! h
  {/ ?& O2 H4 p$ X& X
第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲,& Q+ H: \% S0 c5 |
: a8 J& q2 x, P: l- `
咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see