嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)
! Z) H+ p) m# k; s
5 c; t0 l4 L3 A7 d( w- i' R4 Y4 A因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等," @! _8 [% ~, Q2 i: b
% l% d/ @  L6 z
當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽0 s* {" G# K- c" A8 h! i
! m6 o7 F! T, k1 X9 |  m8 r
所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   
3 g2 [! Y  \# V9 c$ ^" R/ _/ o/ B1 j$ V& s話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)
! E* v, {5 o9 a. w! c
5 C4 }$ N9 G. U9 E  @因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
9 O/ ^* |# |6 B# i, L! j: s) u' N1 i5 V+ O
當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
6 H6 q  U# F1 B; K) s  m4 p

h- y7 j, M  F) u1 f8 ^& `多重享受,也兼顧不下了。  t+ {. E& K' k3 o( V$ D. x- l  z/ I
0 k) X, ~  r. O1 s" j) {, Q% y
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   5 O; w- l; r: b4 s+ q4 c
高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
3 J6 N7 E% _3 g" D! d
8 p7 ~7 D  [  {, C# |
也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   + W: R* |2 K' f1 F

" Q0 J1 J) y- c; S$ W
* C1 {4 w9 ]- ]多重享受,也兼顧不下了。
; c8 E; {; ~1 Y0 g6 l, m6 Z" |# w" K. ^

" W( o' g1 `2 P# Y/ i3 [3 y, j, }不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了2 x5 D( n9 X) t
: ~/ ]! G* n# |& d
雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎
6 T& ]/ ]: k) S4 y5 k; D9 B- i; g7 g* Q, E0 L: b
一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料
$ g  ^$ s" h" ^* C0 W
6 v: R7 D  q7 x( f. X' F自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,
4 Y3 s) d. p: w: p* Z3 ^1 H4 W2 x7 T6 C
而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   3 _$ B: X/ u& u( w% ^& F
[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   - B  K6 H4 @: \" B; S( N

+ N: R; R5 @4 d2 Q, |
& A9 o1 }5 C2 @" t( M- O& \多重享受,也兼顧不下了。" f9 f8 z; n/ i. ~- y
% M9 i" |# r6 w  I% Z

+ d0 j4 E" I+ ^不過你就講得真係幾有道 ...
; [; L) p1 a/ V
& i# R- u2 Z4 K/ p# H' Z你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,: S) S, s9 O- Y
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
9 i, Y& o' {$ p) d( P+ b/ D( r記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   
3 F* Q- G+ b7 M
& u) Q2 E  G- ]8 w- W( r( W0 ^9 ^: k) i; x
你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,7 F" G* ?1 m/ J' ~* \5 Z
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
% ]2 E3 N5 ~2 E6 E9 D- Q記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
" C# V8 K5 E2 `" }% K' _) o6 j' o' T) _7 x
你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料
( r) z( x( h/ h* X' h7 ?# g0 m( x& ^! ^
第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲,7 K) m# `) _( m" ?
2 A2 @5 q2 @& |8 h3 l. {: j, P
咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see