嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)
5 R+ |7 m: `- Y  Z, b# V5 }' p* n  x! d. o, n: t  i
因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
, }  z. E1 T7 E, Y
2 C1 k. e1 \0 ]! R當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽
' \! l3 R, `* g( i3 \) r& H6 Q* Z. m1 n2 B3 z
所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   0 ?6 i5 r- ^; i/ t5 u8 p
話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)
5 N! @; k( ?4 Y4 i! j. K' t. W3 E6 N+ L5 T; E8 Y4 h
因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
* I% `$ C& g+ ^' S# S: Q
  D; ]1 a1 i3 q當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
8 H4 V6 ?% f) [* E# b$ m

) c/ A4 D9 r5 a多重享受,也兼顧不下了。9 }! P7 C1 R) ?  ?1 l1 h
! w6 l3 F5 x; c5 O/ ~- j
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   - F, {# C& M3 P' ^$ p" D; s
高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
* Y& @; c4 a: O2 t- ?- [4 `9 y2 K
: `& e6 m% n. t1 q: f; X也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   
! H5 U2 l8 G, S4 @/ l/ Q+ f' L( z$ Y
1 o% ?2 K: J  M: R. P7 R
多重享受,也兼顧不下了。
5 e! H8 s5 n4 p& R4 v" Z8 r+ o! t6 x. @- l
6 \( z; t! `( x+ t; [' U* j/ y
不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了
+ V  n/ o' q* w* P+ }0 j0 F; a; W* `- R1 b2 |
雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎/ j0 h6 N* B/ Z9 \% U
6 x: b- O6 M" Q
一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料
$ B8 U7 Y- I1 f% g# P0 n3 h2 d% Q. k
  r0 e- K* Y7 v' {( f, V自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,
! [! j- h0 B) ?6 t/ q5 E) f! e& |6 b- b: `
而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   ; Q6 G# E% ?# T: s- I
[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   + i, y" n  a  K% U

* z8 l) K3 T* d2 m0 B( v* A8 u& ?: o! }! _: |1 L, w! m/ g; D/ ?
多重享受,也兼顧不下了。
% |# @: z& y' _5 ]! K+ C! b  T) b. Q' B3 r2 n. e; `

. m' O; ?% X1 p0 x- }不過你就講得真係幾有道 ...
! f: f4 _% ^$ B5 X$ Z2 z

$ G- c6 K7 H/ z1 a% }8 G# g你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,5 V4 U8 `2 [5 `5 G1 \1 C. B7 F; E
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
8 \; O; B' V! |& [- Y記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   7 P( u6 j/ _& P9 S1 `! m' v; H
8 o1 f* G, m& G# x

( T4 |* X  L( B9 v8 @你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,  e/ _8 F# u% Q* G. N# h6 N: L
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
0 V+ w/ k1 x, _: ~; [0 m, N記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
# l8 ]" |# n1 h8 ~. c; r2 c/ e
9 V& l9 L; m; o2 E5 N  o9 d你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料
& V: G0 S8 `  Z& h7 I  B" o8 Z) m9 S9 o9 m! O) ~  e
第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲," @) j( b; }5 l1 ?) W( J0 |0 a

9 _2 e: Y0 C+ @% b* ]% I咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see