嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

穿女裝內衣褲遇到既問題

唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。
6 |' P1 c( R: W$ v內褲
, Q8 b2 k1 `3 w% T! q, t1)最常遇到不合size,太細
; C6 l5 [) Z: d  d' V2)褲襠位太窄,會跌蛋& J# K. {( {5 n+ ?' I
3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛
" w1 a1 Y8 ]8 }- [4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內褲無異味,但女底會有,奇怪。) m& t0 w8 Y8 ]; Y2 v, v7 Q# f- ]8 Y
7 r( E3 m3 ]" H$ ]* u
胸圍
* a9 q3 g' @& _) `  Z5 e" D1 U1)太窄,下胸不合
& U9 v/ h5 e  D" }2 x+ C6 [( Y( _  ?; f/ I, _/ z0 y, ^
大家交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
全部都不會
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹喜歡包緊下面的感覺

主要唔慣低腰" b% P6 p. z$ B# B3 q. C
#4 未試過
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 05:12 PM 發表   
  o/ [8 [$ L$ g全部都不會
& f/ u$ _' d8 }+ H6 q0 `  \/ t唔係個個都可以似你咁樣去fitting試架嘛

引用:
原帖由 joey221 於 2017-10-26 05:14 PM 發表   . u: g7 K  \" N/ p; l# _
小妹喜歡包緊下面的感覺
0 r9 J2 i  H* A4 c3 }/ B6 {我都鍾意,不過有時買到D細到著唔到或者唔夠彈性,都會勒住唔舒服

引用:
原帖由 user9527 於 2017-10-26 05:35 PM 發表   / c. D4 a, H% q0 z
主要唔慣低腰
& R) i# N6 T! U9 X* Y#4 未試過
* l& M9 y9 E0 c. b我都係最近先發現呢個問題

回復 1# silkypanties 的帖子

我都無遇到喔,味道既問題,係咪無洗乾淨吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2017-10-26 19:06 發表     W2 S2 a  t# ?# y8 @# Q, A0 r
我都無遇到喔,味道既問題,係咪無洗乾淨吖?
) Z. o: X5 v  V! N& j

7 G( o" V0 k. P3 r9 \% T9 ?漏尿,小便後抹不淨,出汗都會發臭的
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

現在已經可以目視知道底底合不合身,
; B; s- A5 h" [4 v. h7 m; d不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A

回復 9# adam5354 的帖子

我著既時候,我尿完會用紙巾抹先。
" e. W6 u0 b7 \+ P" S9 U% ~  f" B; |/ F# A; J) n
不過的確有時汗味比較重,所以唔可以完全避免
做自己,唔聽教。

回復 9# adam5354 的帖子

我後尾如果出街就帶M巾咯,舒服D
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2017-10-26 19:58 發表   
  W2 P' Z. T% h& _我後尾如果出街就帶M巾咯,舒服D
  |0 ~  b! _5 J# V8 ?
# E5 X+ e7 U3 L6 L! F問下女生喜不喜歡帶M巾丫!舒服?
* D% @4 n8 V) a5 x3 V* @8 G漏尿每個女人都會有至在多與少 , E' j/ T. W& g0 b7 [
小便後抹不淨每個女人一定有淨餘尿抹不到

4:沒有

回復 13# adam5354 的帖子

如果著住底底唔舒服,我就帶M巾好無
做自己,唔聽教。

女裝碼跟男裝碼是不同的
% l7 l  X7 w# Z所以通常都會買大一個碼

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-10-26 20:34 發表   
- ?8 g' o. R' F- e6 {! C/ e女裝碼跟男裝碼是不同的
0 L' Q9 m* B( o' y5 [; Y" g+ U所以通常都會買大一個碼
, H* @+ Y5 A1 D2 n( F- U1 H
8 o( j; g% f$ ^% m7 i鞋要買大一個碼嗎

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 20:37 發表   
9 v1 g- _# Y9 s+ m- E& j9 D; U+ l) B! X$ G7 e$ s
3 D" t" I7 i$ `) ?! ]% [
鞋要買大一個碼嗎
" E3 C! X9 n$ q* P" h3 ^& G- _

2 u2 _2 u& ~& m( t" P# n0 q買鞋不會

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-10-26 20:42 發表   
4 U8 S! r# y1 e* L% i( T9 F0 h$ r, b5 S. p8 z" `! a
8 J2 S: p9 `8 `9 V& M& _
買鞋不會
4 y5 ]4 P& w0 d, Y: e' x

+ `4 L; q8 o3 }# q' r1 }, G; t妳著幾號鞋子

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 07:37 PM 發表   
6 g- n# d0 d2 f3 q( P% ]5 s$ A6 C- r) q
! z5 j; d- n: p: W
7 _- r7 {5 D8 T4 J% d% y漏尿,小便後抹不淨,出汗都會發臭的
. j3 Q3 r1 j0 {* S
似乎汗味機會都好高,因為我都習慣小便後抹乾,大大後用濕紙巾抹