嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-10-26 16:55 發表   : M, v  p7 @) H; U
唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。
/ L! s0 E1 ^) u: q4 r內褲
! y7 u3 p# k" V  S# q0 c$ M/ u& \1)最常遇到不合size,太細0 ?8 R5 a4 `2 A) b' u0 p2 O5 @
2)褲襠位太窄,會跌蛋
2 I3 E& s+ k' J* y  P3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛* N& \' t" z  c3 d9 @+ V. m
4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內 ...
1 z0 [/ C; }8 R

- P: Z2 M+ D) u( b  o8 j全部都會遇到。
+ H$ C: R; D0 b- `1) 買大至少一個碼
3 ]+ S) V. f' d& i3 @2) 選褲襠前幅位較大及彈性大一點的) O2 z8 P) `: P6 D/ Y' }
3) 尢其是網眼,穿一陣已經痛。
5 c0 T0 a) u$ U1 G4) 由於會興奮而流出潤滑液,俾條褲焗住會有味,我穿男裝T-Back都會。) r" d* a) {8 Q

9 j+ w; {: Z" m+ h4 j. O/ v9 q- A0 w7 E' j' @0 S) w, k

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 zakugotch 於 2017-10-26 19:51 發表   
  X& ]) i5 }( ^7 c: H4 P% U4 W現在已經可以目視知道底底合不合身,# p5 v$ z$ I+ i# Q8 [2 J! m
不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A
4 @2 D- e1 @: a' Y! j# A, k7 D7 d: G
丁好少吾跌禾

我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著,最重要係女裝底褲一定舒服過男裝囉

睇下乜款式啦! 7 d) C4 n+ D/ s+ H1 p) k& }9 B5 e" s
跌個蛋蛋都正常。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 發表   
) ?. v$ b) v; |& @- b我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
0 C) q1 k+ h" o1 E- d我都係著6ixty8ight底底多 有啲款真係好舒服。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 15:32 發表   4 d1 J4 `  T( k  ~# Y
睇下乜款式啦!
' A  G% E( W7 M3 Z5 j/ d; T# k跌個蛋蛋都正常。
% i  v* ]2 ]# p6 W3 C) q9 J4 B! w& [, e2 N7 h
就是鍾意,蛋蛋被底底介,摩擦的感覺

3我係透/lace有時會張唔開著得好緊
" s+ q) Y6 j) i% ?
5 _, ]% N5 F1 G& qbra就少下圍唔岩, 但買完match 唔到nubra個 size睇落個形唔靚就多 :( 個人冇立體感

下胸不合 << always not fit

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 AM 發表   
7 a$ p; c+ k% q4 [我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
$ \( I& q$ b5 |( _5 X# z都係,我一路都喜歡買前幅滑身有彈性既款,著上身好舒服。/ z% l& ^; r! \( {* b7 z
現在會多一個選擇,就係前幅有Lace或綉花花紋,內有襯裡都會買,只要唔係JJ直接接觸Lace就得。
/ r; i7 T" B1 {1 a; B+ D最近就係迷上前幅多花多Lace款

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 03:32 PM 發表   
$ ]" m: Z4 L; i# z5 j. ^" e睇下乜款式啦! 9 w# x3 F/ v$ U7 K( B
跌個蛋蛋都正常。
2 n$ j$ k& V/ g0 l4 `: W" W; ^8 A
跌蛋就變得唔舒服

引用:
原帖由 wantbra 於 2017-10-28 08:34 AM 發表   
- ^( w& q0 V# D) m+ k4 X, ?( K下胸不合  
0 h  j9 F/ d: c6 b8 L" u8 v係啦,有D款真係同平時size有分別,明明同牌子都可能唔同

回答你前,可以先問你穿那牌子?

回復 1# silkypanties 的帖子

前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包* e# U' a0 L6 _" C. ~7 ?* L

/ R4 @' U$ T1 F' j, S" slace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 kathw1984 於 2017-10-30 09:30 PM 發表   
9 g" r- J6 U: F! U7 ?2 X, D回答你前,可以先問你穿那牌子?
2 Z* V% c; n9 ]8 F9 r- Y我有穿 RM, Triumph, Wacoal ,Aimerfeel0 X4 C- i! F! J0 w; T! e
當然有D唔係我架啦
% m% P) m1 U* G/ l你著開咩牌子?

引用:
原帖由 garter 於 2017-10-31 09:18 AM 發表   & `& v. a, X. n9 Z$ T. `
前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包
& R1 e' r, v, f' V
; a1 k1 S8 T% nlace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
! k. T9 g7 ~5 p有D Lace 都有少少彈性, 但 Satin 就真係無

回復 34# silkypanties 的帖子

除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-31 01:24 PM 發表   
' w# e# H2 o: k2 g2 z除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服
' I# A$ H# J% @, z% fRM 又夠彈性又夠滑

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-11-2 14:00 發表   / V- H' X$ t7 a! o, N* F

: g" E; ?7 _; z2 t6 g; X; b5 JRM 又夠彈性又夠滑
  p2 a- n" R! B: t- `6 }% a
1 |0 H# Z. R6 k5 ]# k, `之前吾知。* p0 i% \3 E7 B, }) |
一試就知RM好。

我都有ND問題

引用:
原帖由 Ivankam 於 2017-11-2 06:25 PM 發表   
- w) h# k% Z4 O" k1 i- ~, E2 l我都有ND問題
% F! o! W. O1 x5 g9 W4 R* a9 o
ND 係咩?