嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-10-26 16:55 發表   1 w9 K2 K8 ~- A/ }$ [& Y1 Z7 ]& \
唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。
2 `* y7 `+ ]0 y" d2 n  C# ]+ g內褲& S! c6 O7 i7 W/ `" W( G& ]  A. L
1)最常遇到不合size,太細/ ^; ?0 H% X2 ~
2)褲襠位太窄,會跌蛋4 Y+ K; ]* G5 d4 n. m4 t
3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛
* b& C% t4 u$ r+ t* r: L* F7 \4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內 ...
- J8 s0 F$ `, R6 ~0 a" g+ M

5 J) O: d( Q1 y7 `: }2 J全部都會遇到。- s( H9 v' N) g  }
1) 買大至少一個碼7 p" C; n) P! ~3 J. Q, A
2) 選褲襠前幅位較大及彈性大一點的3 G$ Q1 J5 y) D9 h( J5 ?' b
3) 尢其是網眼,穿一陣已經痛。. a& Y; W0 a# s- O& g
4) 由於會興奮而流出潤滑液,俾條褲焗住會有味,我穿男裝T-Back都會。
! t% U6 Y/ ?/ H( l: Z0 a
& h/ e- g% g" x6 k& s" }* E: |3 Z
# }+ I5 h4 V: l; V. x[ 本帖最後由 samou 於 2017-10-27 10:08 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 zakugotch 於 2017-10-26 19:51 發表   ( W, y- L" K- U# }3 `& @
現在已經可以目視知道底底合不合身,! G* C' B, Y- `0 w3 L' t0 d* \
不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A
$ S$ q1 k& f8 g! h8 ?+ D$ J$ I7 Z
8 s9 _6 R1 W/ L2 I* S# t丁好少吾跌禾

我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著,最重要係女裝底褲一定舒服過男裝囉

睇下乜款式啦! + Z1 o/ s+ q7 b. j4 d
跌個蛋蛋都正常。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 發表   + S+ \; L& j/ h, b
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
/ I$ n! [7 ~. _; @我都係著6ixty8ight底底多 有啲款真係好舒服。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 15:32 發表   # W6 l4 k& q5 v: g/ D
睇下乜款式啦!
6 c5 }* }8 U  |/ O跌個蛋蛋都正常。
* U: F8 o  S0 G4 c' p& A& H6 v: v( o' U3 W, W; e
就是鍾意,蛋蛋被底底介,摩擦的感覺

3我係透/lace有時會張唔開著得好緊
; D( K. j% X6 r; d5 s! n1 p# M& a
bra就少下圍唔岩, 但買完match 唔到nubra個 size睇落個形唔靚就多 :( 個人冇立體感

下胸不合 << always not fit

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 AM 發表   
; Q( r: B# Z. r) p- F我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
5 x1 u" I+ D0 R6 F1 L
都係,我一路都喜歡買前幅滑身有彈性既款,著上身好舒服。
5 k& d# U* {3 R% P+ b0 t/ Y' Z% \, ~6 y/ [現在會多一個選擇,就係前幅有Lace或綉花花紋,內有襯裡都會買,只要唔係JJ直接接觸Lace就得。- \9 I; v) U6 L8 x9 T' `- y4 Z4 r
最近就係迷上前幅多花多Lace款

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 03:32 PM 發表   
0 s3 _# {$ _! a! ], R睇下乜款式啦!
/ j! Q! a6 z: X2 d5 |' M! t6 f跌個蛋蛋都正常。
8 c4 A" l  ]  Z. K! c
跌蛋就變得唔舒服

引用:
原帖由 wantbra 於 2017-10-28 08:34 AM 發表   
/ g6 V2 f; D* K+ y# s下胸不合  
. E3 g; C2 f4 t
係啦,有D款真係同平時size有分別,明明同牌子都可能唔同

回答你前,可以先問你穿那牌子?

回復 1# silkypanties 的帖子

前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包
5 A' t3 d3 V) }% u5 @& b
+ K# D7 v; _  c# \lace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 kathw1984 於 2017-10-30 09:30 PM 發表   
3 A; |9 T; Q4 ^" A回答你前,可以先問你穿那牌子?
  c0 G7 n% Q; l# t) f, h* b
我有穿 RM, Triumph, Wacoal ,Aimerfeel: H0 x, U, P# d# d4 y
當然有D唔係我架啦. J: G' k+ M$ n3 \7 o( i
你著開咩牌子?

引用:
原帖由 garter 於 2017-10-31 09:18 AM 發表   . H7 P7 Y' M) `
前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包
$ s& r6 B0 L6 \2 C' O* t
) v- V: o5 _# a" o6 B" |lace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
6 q7 o. ^( i6 E. l) m5 q
有D Lace 都有少少彈性, 但 Satin 就真係無

回復 34# silkypanties 的帖子

除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-31 01:24 PM 發表   # `- d. F% f# x" B, N
除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服
* N0 w# @+ L1 n$ u) a
RM 又夠彈性又夠滑

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-11-2 14:00 發表   
# Z+ d4 K# C  _) ?4 Y7 ?
; ^, k; r6 y0 n% a- vRM 又夠彈性又夠滑
( {5 D# O5 }" p( K2 o* @$ Z0 [6 A
5 D9 Q6 L& K$ k" k, L7 Z
之前吾知。! w4 z, l' z& `
一試就知RM好。

我都有ND問題

引用:
原帖由 Ivankam 於 2017-11-2 06:25 PM 發表   
4 Q+ ~1 W! H. u7 k% F. j) {我都有ND問題
5 e( d' b4 S$ ]8 S, g" z$ v' \
ND 係咩?