嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-10-26 16:55 發表   
0 W  a7 k* _& I4 Q唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。2 }' v, p- V( I$ R9 G, I
內褲
: Q2 w& f4 D# O% S1)最常遇到不合size,太細" z; j0 \* l( ?+ Y; W! A
2)褲襠位太窄,會跌蛋
, L) s: X& }7 W( g3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛' Y& L3 f9 X7 W; ~6 t0 ?0 y# E0 w
4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內 ...
3 M2 T$ [& n5 l- `9 p' V
+ Q+ f7 \9 D% Z) C0 x3 l全部都會遇到。
% u6 I( u! W; N+ Y  V1) 買大至少一個碼' o5 h# r. t/ K  l9 `, e
2) 選褲襠前幅位較大及彈性大一點的) t" s8 u# H. K' G+ B3 `) z% T$ n% a; I
3) 尢其是網眼,穿一陣已經痛。9 u* W( T. W8 [$ ~* Y8 g
4) 由於會興奮而流出潤滑液,俾條褲焗住會有味,我穿男裝T-Back都會。' z! q4 Y7 ]# p1 ~; k' ]) x
8 s3 j( p2 p% M$ D
: E: Z# s) N5 U2 x7 h' c

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 zakugotch 於 2017-10-26 19:51 發表   ' A3 H0 O1 W3 r; N- k* T3 s
現在已經可以目視知道底底合不合身,$ J6 D( `, K: q7 r* Z9 Z$ G
不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A
2 e' ~/ H+ w! o2 j5 r! A6 u6 I  ^! `! I
丁好少吾跌禾

我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著,最重要係女裝底褲一定舒服過男裝囉

睇下乜款式啦!
* k3 Q0 U' Z6 R# H- ~8 W# y跌個蛋蛋都正常。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 發表   
8 v0 Z. q8 D- E我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
( M# X' Y7 ^5 W. z) ~
我都係著6ixty8ight底底多 有啲款真係好舒服。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 15:32 發表   2 ?9 T( \. g& ~6 r7 \$ B# E# B
睇下乜款式啦!
5 n2 W& ?+ K4 Y+ }: y8 M1 x跌個蛋蛋都正常。
" ?4 N- w1 ?3 G) e, d. m, Z. R4 M
! W4 P- z3 W4 Q. c, Z就是鍾意,蛋蛋被底底介,摩擦的感覺

3我係透/lace有時會張唔開著得好緊 - Z( i3 Y, Q% X+ Y* Q  N: {% c0 y

4 v8 o3 D" ]! {7 G% xbra就少下圍唔岩, 但買完match 唔到nubra個 size睇落個形唔靚就多 :( 個人冇立體感

下胸不合 << always not fit

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 AM 發表   2 D  y5 ^& h( X# X; c3 Q
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
* k0 x+ G' _# l1 @* z都係,我一路都喜歡買前幅滑身有彈性既款,著上身好舒服。
" h9 n, I  l- J# i5 Q9 S現在會多一個選擇,就係前幅有Lace或綉花花紋,內有襯裡都會買,只要唔係JJ直接接觸Lace就得。
  a3 j5 |7 B. t: z; A最近就係迷上前幅多花多Lace款

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 03:32 PM 發表   ! k/ i7 ~+ u8 T8 p. k
睇下乜款式啦!
9 g) U# Q. i. n  ^跌個蛋蛋都正常。
  P% i+ v/ u' E( ?# R) V跌蛋就變得唔舒服

引用:
原帖由 wantbra 於 2017-10-28 08:34 AM 發表   
7 S) i1 L4 a' V下胸不合  
4 U# l: B/ [" n: {' S! V0 x係啦,有D款真係同平時size有分別,明明同牌子都可能唔同

回答你前,可以先問你穿那牌子?

回復 1# silkypanties 的帖子

前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包
0 P% x% ^+ U8 ?& x1 R' G- w- {( Z5 h" i  P+ Q7 ~
lace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 kathw1984 於 2017-10-30 09:30 PM 發表   
4 j  W: H% U: Q6 z6 e! |: |回答你前,可以先問你穿那牌子?
3 e/ B9 f& b/ Z2 y* w* |3 i" s我有穿 RM, Triumph, Wacoal ,Aimerfeel
% z! \: L  m6 k* n當然有D唔係我架啦
% {$ g9 c8 s( m& k+ r2 ]你著開咩牌子?

引用:
原帖由 garter 於 2017-10-31 09:18 AM 發表   2 U. p8 [% n* I+ W
前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包' N' m% G5 h! N) \8 h& D

, g, V  S$ x! B9 |$ P7 j: Elace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
$ ^) r6 C- q) z6 i, ^" G3 {7 [$ P
有D Lace 都有少少彈性, 但 Satin 就真係無

回復 34# silkypanties 的帖子

除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-31 01:24 PM 發表   2 u- K9 o3 B! D  F/ L5 D. z% q
除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服
  _! p8 v" w" o5 p& t- j; G" Q
RM 又夠彈性又夠滑

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-11-2 14:00 發表   & G! n! L, a$ ^  H
! l% ?7 U- n# [% b
RM 又夠彈性又夠滑
& [# r" P7 h- ^4 |- R) b4 z8 C4 {
! h* M- h: H  w& S4 o0 b
之前吾知。0 H9 c# f8 Z* n" k- h7 c
一試就知RM好。

我都有ND問題

引用:
原帖由 Ivankam 於 2017-11-2 06:25 PM 發表   4 a: r/ U3 O  }
我都有ND問題
3 g! h; d& h' ~2 J% gND 係咩?