嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-10-26 16:55 發表   % R1 ?0 V1 F4 F5 V3 B* `8 o
唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。6 G2 {8 h( `$ |: u: J
內褲
& P- @. o  b% K, Y: F4 A1)最常遇到不合size,太細
' f; ]8 w4 m1 O6 n( W* p) X  W3 _2)褲襠位太窄,會跌蛋
  T0 X# P! m( R% x9 u3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛2 \% J6 N3 _" c) F% G5 z
4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內 ...
+ }% ]5 a& c4 t" g) w
# l) K6 V/ P; e全部都會遇到。( p7 T9 `3 l6 T6 R2 _# Q9 l
1) 買大至少一個碼
7 n/ _9 p$ n! H4 c* m/ j( {; p$ I2) 選褲襠前幅位較大及彈性大一點的
8 c  G4 Y6 K" M$ h, ?* Q3) 尢其是網眼,穿一陣已經痛。
: T- b6 ~( ~" D( f3 X+ X& k6 e& F4) 由於會興奮而流出潤滑液,俾條褲焗住會有味,我穿男裝T-Back都會。
6 j( D. D' z+ F. S% J, E1 b$ K0 n

( m# W1 T; I8 i" G2 p9 x( ~[ 本帖最後由 samou 於 2017-10-27 10:08 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 zakugotch 於 2017-10-26 19:51 發表   
4 V5 t* L% U& k9 W& @* @現在已經可以目視知道底底合不合身,
" w' u7 N  v; S; |" I不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A
! o2 {/ I$ ^9 O# [

& p" V6 f, ~  N- e# N" y% T) g丁好少吾跌禾

我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著,最重要係女裝底褲一定舒服過男裝囉

睇下乜款式啦!
+ c8 y6 C/ x" g- z2 B( j- `跌個蛋蛋都正常。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 發表   7 J; R# h0 q, w# N9 m; v
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
; G% B$ ^0 e" \; m0 \我都係著6ixty8ight底底多 有啲款真係好舒服。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 15:32 發表   
6 h7 J4 F3 J% c6 {# B4 x6 K睇下乜款式啦! ! |6 g/ c+ `( C* X2 m" w/ J( U! C
跌個蛋蛋都正常。
2 r, M7 J7 l' G6 Z- }/ r- d
) ~7 P3 M" s# a就是鍾意,蛋蛋被底底介,摩擦的感覺

3我係透/lace有時會張唔開著得好緊
  O( I" j# @' Z5 N1 q! L# ]) B& A8 d# a8 W; K; g5 R0 v1 P
bra就少下圍唔岩, 但買完match 唔到nubra個 size睇落個形唔靚就多 :( 個人冇立體感

下胸不合 << always not fit

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 AM 發表   ' ^5 G# D; Y& ^
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
8 V9 r% I1 m- ?都係,我一路都喜歡買前幅滑身有彈性既款,著上身好舒服。
4 `9 e* M  m, e& f, [  R/ b4 ^現在會多一個選擇,就係前幅有Lace或綉花花紋,內有襯裡都會買,只要唔係JJ直接接觸Lace就得。: ?" {4 j1 N/ P/ e
最近就係迷上前幅多花多Lace款

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 03:32 PM 發表   - M4 N* c+ H; K6 Y! Q
睇下乜款式啦!
0 w8 i5 P, Z8 o' z$ B  ~* D. \跌個蛋蛋都正常。
' \/ X( s9 U/ Y: b* T& H4 R- [
跌蛋就變得唔舒服

引用:
原帖由 wantbra 於 2017-10-28 08:34 AM 發表   % R( o) Q, H9 I+ @! [
下胸不合  
& a2 t/ n* t0 L0 h/ U% M; I3 c係啦,有D款真係同平時size有分別,明明同牌子都可能唔同

回答你前,可以先問你穿那牌子?

回復 1# silkypanties 的帖子

前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包
- B( x, a! {: r3 X, y8 V& h! G0 ?/ K3 ~: \7 I! [
lace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 kathw1984 於 2017-10-30 09:30 PM 發表   ) S, c5 z5 G* N) h8 l( E0 f
回答你前,可以先問你穿那牌子?
. v, l, z7 e7 x8 {) J我有穿 RM, Triumph, Wacoal ,Aimerfeel! s! _7 ]  G% ?
當然有D唔係我架啦
0 g: w2 |4 Q( c8 s7 ?( n& ?$ N你著開咩牌子?

引用:
原帖由 garter 於 2017-10-31 09:18 AM 發表   . Q( ?7 K( [# m
前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包
! ?5 F0 \, Y/ m- o) O
$ _4 N4 q7 o- A! ^2 k: Llace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
$ `+ w: a: V4 k% u) k8 X4 W
有D Lace 都有少少彈性, 但 Satin 就真係無

回復 34# silkypanties 的帖子

除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-31 01:24 PM 發表   
% j0 a! Y3 g2 l0 i5 w除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服
( z3 A7 v4 n% F4 |, ?RM 又夠彈性又夠滑

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-11-2 14:00 發表   
1 p" `" O5 y# `5 h0 @  Y. n$ t( r7 |& o# Q# m+ ]
RM 又夠彈性又夠滑
$ j# @8 s( c& `6 @9 m( ]4 `: a  }5 @' n  ~* |
之前吾知。
; X2 e2 }4 e0 K# |, A, U/ _一試就知RM好。

我都有ND問題

引用:
原帖由 Ivankam 於 2017-11-2 06:25 PM 發表   8 [  I0 h2 U9 i0 e# X
我都有ND問題
) m3 \# B5 v( A3 A% p4 @1 t$ D5 H* Y
ND 係咩?