嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

美孚cd

回復 13# benny79 的帖子

妳見到可能真係我

引用:
原帖由 siuyee1 於 3/5/2018 13:34 發表   
! k# W- m1 I9 O' [* u妳見到可能真係我
& U  ]8 Q5 [; j. N0 w* q
快點跟樓主相認...XD

回復 13# benny79 的帖子

我是這樣著的
1 I* A9 j9 z* Z# E3 V8 j
6 B4 I  g" X/ ^[ 本帖最後由 siuyee1 於 2018-5-3 15:44 編輯 ]

引用:
原帖由 siuyee1 於 2018-5-3 14:34 發表   * Z8 [- k* _9 }9 G% u) B- u
我是這樣著的
7 N, U& d( m% R& g. s5 o0 j. V& i" r6 a0 F, }9 I7 n
睇唔到喎

上星期五又見到一位靚C D
8 K8 h7 p1 W( X" P* B- O* Q1 K; W$ G' I5 j6 x4 b! s! @
著住日式校服帶住口罩
* I7 M9 i) c( R$ Y0 ~5 {
0 {5 V4 G2 R4 u如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀

請問日式校服係水手服嗎?在美孚那個位置?放心不是我
引用:
原帖由 benny79 於 2018-10-22 16:40 發表   % ?8 K) Q. `5 s& _2 ~! G
# r1 u# V$ N! [# g  [. z4 t7 n/ V+ E
著住日式校服帶住口罩
6 P; e2 D. h5 d3 p
  Y* H( C! Q+ J0 Q如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀

唔係水手服
7 s! O/ @- u+ R: q% X
* C# D& I; Y- ~: p6 k7 z: S  ^+ v, Y# Y2 B4 o

- e3 y5 W# J' M* w! P
引用:
原帖由 regina1010 於 2018-10-22 18:38 發表   
- Q: ~# y' \4 r請問日式校服係水手服嗎?在美孚那個位置?放心不是我
+ F9 q; _( |# c
5 Z4 f- K! i+ p' |5 q

引用:
原帖由 benny79 於 2018-10-22 16:40 發表   7 c7 u; }) p" Z3 v
% i* ?' Q+ K& E+ [) @( y* _: Q$ n% @, c6 A! a0 Q  }/ D8 [; r
著住日式校服帶住口罩+ X$ M- _9 [0 I

- J' i8 U' r5 ?) i6 S: S如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀
# t3 a" ?. e- ^" m7 {1 z- @
* z" j/ E/ q9 A5 X1 E5 I9 X$ j戴口罩都知係靚CD?

figure靚 # Z9 h. C% w4 \" n1 f6 S$ R9 q

. Z& [# c- S7 c
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-10-23 10:37 發表   ( N! T! ~7 ^. ~* r4 h
, _. T# W$ u1 r$ H- R4 r
. c8 H. r/ _0 C0 c4 f
戴口罩都知係靚CD?