嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

有冇姐姐試過插入高潮@@

話說小妹近排想試下比人插ge感覺" t- x& }3 X0 I. g* c7 L% K+ g$ G6 e
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
4 |! A+ \3 b, s+ u; U4 j淨係會流d透明液體出黎
" t* `$ K( `$ Y+ x) }想問下其他姐姐係咪都係咁架% V; z7 H) A# O9 r3 y& |4 K
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
練習多D

我前後試左十樣玩具都有
- Y$ N+ U- N  C2 M# Y. P  b/ z都係無乜快感

回復 1# hitogirl 的帖子

之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
/ k4 H% E1 ]+ D1 L3 |/ N6 z+ A/ g6 Y7 i

插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架

試過喲!會噴出透明液體

試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手

玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
  u9 Y$ R* {' T* Y3 X; y# L覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.

引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   : e8 J1 N3 v9 K+ w
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
) p3 _/ w. k, b* C7 [但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈4 f, A, c* o9 }% x% \. r0 D8 }9 m
淨係會流d透明液體出黎8 c  C  i8 k7 f
想問下其他姐姐係咪都係咁架
! q2 F) U$ d0 c! W定係我技術唔夠好所以high唔到@@
3 G! \, o# d+ W& i! x$ h# i

/ P# w. p; n$ F; ~# w. a: W7 Y9 _新手未慣啫
) s) y+ V6 }+ N, {6 q. S& z( X" {; C0 t" _; G/ Z2 L
其實插肛係可以有高潮 同埋 射精

試過用假J但沒有快感,未試過真人

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   $ F+ |5 [- G6 {
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... . l! S2 g; r: f! K
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
* m7 Z+ Q0 A8 |1 f& C  e& x& T; A& ]
試過一之成功噴出前列腺液
4 S* F! j. V0 G! n+ [5 t請問怎樣提高機會率?

有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   - G5 K. ~# N- Y+ B9 `8 C* V! W
試過喲!會噴出透明液體
1 S& D2 ~7 y& }& C
我都會啊! 但好似冇咩feel咁

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   
  ^4 {5 W9 G! T, K
7 x5 D- W& r3 X: u8 `% V* G9 n% O% [/ A/ B
新手未慣啫
1 v5 t+ H4 o7 U7 x( V6 O% p  z' A; T  w2 B& N8 ~+ `5 t
其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
" T- V! `: P: P. h7 n3 G
但我插個陣下面唔會扯@@

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   ! n, w# [, A  r4 C5 V! z

- |3 k6 a) \5 u0 t6 b0 y9 ?6 \) Q; N$ f; X4 B
新手未慣啫) E' i% ]$ `  |# z

+ \+ b' j) b2 c9 l  t1 M  _其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
' D  J) U) o, x3 ^. H) i
' g7 y; }" h/ \  {- i女仔又點會射精呢?

我用电動阳具插自己洞子

有次自插到高潮,,之後成身軟晒,

想試 但係唔名膽 怕痛

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2018-4-17 11:11 發表   
* T$ g% b( r0 H! K7 i/ b試過用假J但沒有快感,未試過真人
' M! ]7 c7 {" b4 j3 i+ `
真人感覺更棒
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
1 a5 T% [1 s* y4 [插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
$ h) T% E  c+ N" y' Y% |# K7 g+ v
我們也有 G 點??
享受 一分一秒的 CD