嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家收藏咗幾多條校服裙?

請問大家收藏咗幾多條校服裙?

我自己就有約一百條二手校服裙、都係上網直接同女生收的、超好味同超舒服🤤
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇相可以睇下

夏季.上智.東華.保良局.地利亞.聖安當.寧波二.福建
3 g' A8 c( u: Y' C9 D% v% Q6 u冬季.上智.地利亞

回復 2# mapletree 的帖子

我唔識放相上嚟🙈

哇,好多啊,小晴都想買多D,可惜有D貴) _2 H) O  Q! B6 @' R
小晴只係得5條炸
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-10-29 17:47 發表   
$ S* z( }) o. f我自己就有約一百條二手校服裙、都係上網直接同女生收的、超好味同超舒服🤤
, H. X- b  q! ?7 n4 x. o要好多地方收藏喎…

20-30條左右..全都全新買番來

引用:
原帖由 web88 於 2018-10-29 20:08 發表   6 F1 A, z  N4 G$ D; _

; X$ H2 \% G& v要好多地方收藏喎…
5 H6 Z4 X  C. ?% L/ Z% D+ z3 o9 o好在自己有個房(^_^*)

引用:
原帖由 xxx123 於 2018-10-29 20:58 發表   
( `8 e5 l: e3 o20-30條左右..全都全新買番來
$ {) Z' x: F; O1 |全新好似冇真正校園味喎😅

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2018-10-29 20:05 發表   
5 V/ K2 Y- n+ ]  }/ _哇,好多啊,小晴都想買多D,可惜有D貴4 T% Y2 i' d  }; l" t( i; O8 B) N
小晴只係得5條炸
( o4 G6 Y& G9 S5 w- a7 z' G9 ^咁要加油啦💪

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-10-29 18:42 發表   
: N( I# h8 _' A9 ^2 t夏季.上智.東華.保良局.地利亞.聖安當.寧波二.福建" p+ T% J" L# Q( d4 ?
冬季.上智.地利亞
( c( q" Y: U6 m" C! c+ n
除左寧波二 我其他都有呀

引用:
原帖由 mapletree 於 2018-10-29 18:33 發表   
! M+ g/ r: p( ^" ^% B. T有冇相可以睇下
/ _; S, {3 C0 D5 ~+ J# _
佢話我啲相太大⋯⋯放唔到上嚟

100條校裙 怎樣先收藏好

回復 1# mimiwong 的帖子

係,女生著過既係真係舒服過買既好多好多倍

我都有20-30條,有自己係校服鋪買,有收女生的。 收女生的因為多數不合size, 所有唯有自己買

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-10-29 22:02 發表   
8 N8 I# i3 M; b% f6 Z$ T! l. T+ m$ I2 T+ V! }4 q6 p
全新好似冇真正校園味喎😅
5 i9 W2 `/ W& U. L

$ ~6 K$ G- d" W. W因為都是比女友穿的

我得兩套咋) K! l1 M& }9 a2 ^, g/ _+ I+ e4 |: X
Btw 大家係邊到收二手校服?

越黎越多家長要學生証明先肯賣6 b8 I8 V: E5 U2 W

! C, l' V, I* N3 J# C( y3 ~全新及二手加埋應有半百

引用:
原帖由 cdelli629 於 2018-10-30 21:53 發表   
6 _: a: ?8 u' i( k- W越黎越多家長要學生証明先肯賣
& V: {' R1 W5 p  j% X& o
- @! N& z7 B9 ~: c, O1 r5 ]3 v! E全新及二手加埋應有半百
( g/ ]! v: e, c( z6 u1 f都好勁喎👍

9條...全部2nd hand
7 n6 N, y% I6 |3條係上網買衫果時問個賣家幫佢收'4條係個frd grad左想掉 我借d意話環保,拎佢d校裙黎做DIY叫佢畀我'另外2條係fb見到有人grad左free出黎