嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家收藏咗幾多條校服裙?

2手唔會有漬咩

得4套咋,偷偷收櫃頂

引用:
原帖由 cdelli629 於 2018-10-30 21:53 發表   
  m  o$ t+ P# H; P9 }% }越黎越多家長要學生証明先肯賣
- i2 k/ Z- t$ \% p; [4 [: v
0 I! [! a% a+ t; t: V5 }8 v- x% x. d全新及二手加埋應有半百
+ J. {% {. Y! r8 r. d6 t8 O其實唔使好多位、半邊櫃都仲有位用( ͡° ͜ʖ ͡°)

引用:
原帖由 Joesphine 於 2018-11-3 00:19 發表   + a0 c5 l6 v. d
2手唔會有漬咩
0 [4 @# F# ~# F9 m( k
有少少啦、不過呢啲先真係校園味(^_-)

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-3 00:15 發表   
% X# s  k2 \8 _/ ]7 m9 _9條...全部2nd hand, Z4 ?- c" L, @5 @: ^) P7 {' @: h
3條係上網買衫果時問個賣家幫佢收'4條係個frd grad左想掉 我借d意話環保,拎佢d校裙黎做DIY叫佢畀我'另外2條係fb見到有人grad左free出黎
! B; a8 S4 ?+ D2 j8 }  R" T
都好好喎⋯⋯尢其氹番嚟嗰4條(*^_^*)

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-11-3 22:52 發表   
8 I8 d" @6 g9 {% I5 L) w" L" r0 P* B( s6 ~. q" d
都好好喎⋯⋯尢其氹番嚟嗰4條(*^_^*)
$ H( S2 L* y2 l- C
Haha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...
+ ^4 q+ k2 M- P+ J6 K著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-4 23:19 發表   ! @( r! f: `" V1 m6 v  g6 d$ g
0 u0 G0 l! d8 [( c: E' q
Haha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...
- K7 H3 M* z) }6 o4 H% y, p著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我
% k, u2 J* |. I- w咁又正係好正喎 聽見到想搵條校服嚟
$ D. s  G4 l0 z* V) Q/ f$ F. l) t8 }( V( s9 o. W2 a! M( s9 B

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-10-29 17:47 發表   
- ~8 C- W5 b% I0 \我自己就有約一百條二手校服裙、都係上網直接同女生收的、超好味同超舒服🤤
5 V: L/ t+ Z  k; }7 K4 x4 w' ~* d- J$ l' y/ F) b8 r$ }& G
以前有掉了,因穿著不好看

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-5 22:06 發表   / V  q" ~  c0 i4 ]% U

( h( D7 h. A1 f' k. p& _- R4 |) ^3 V, [
以前有掉了,因穿著不好看
3 z3 ]( m. K% l" {7 }  Z) M5 j
我著上都唔好睇不過好舒服

得5套夏季,無位擺,唔敢買太多

一百條咁多。/ U6 k; W4 M  M: e
仲未有第一條

引用:
原帖由 hf-1141 於 2019-2-27 03:11 發表   
( z5 L0 n/ ~3 p4 V一百條咁多。
8 B% }8 B3 P  J: @7 j6 A7 n仲未有第一條
) @2 U# |6 M+ Z- L; M咁要加油啦、二手校服係超正架

我都過左百條,多到要買個櫃儲起佢
Whatsapp: 67676070 方便交流

好多
8 |" `" C$ n6 n7 {: S有啲已經唔記得放咗係邊
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-4 23:19 發表   
8 ]6 k: H5 W8 z$ F: D2 T( B" a+ \& U# K& G7 B
, e/ M& v8 V7 b0 Y4 x著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我
, `% |7 |# n! ^9 E- `) o: ^/ i咁係邊間學校的校服呀?