嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

引用:
原帖由 zeo 於 2018-12-10 19:58 發表   
' p  {/ a! U6 k: y我都想著住訓
7 v, J! |$ a0 i9 e+ Q想就行動啦!

著住校裙係幾好訓既!!
3 T" |8 H, n( q! g9 b0 j6 S& d特別係冬天時,好中意冬季長袖連身裙同長袖長衫!
9 N5 i' s; `- |4 |& a有時上身暖,下身涼浸浸;可以真正感受做女生滋味!!
; g- x. R) C* K5 I, F一起身發現自己係女生,感覺好正!!
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2018-12-11 01:13 發表   ( n. k1 \/ _) p! h
著住校裙係幾好訓既!!1 ?6 x1 V% M( Q' v  _
特別係冬天時,好中意冬季長袖連身裙同長袖長衫!
7 F  N7 h! [* @0 s  h有時上身暖,下身涼浸浸;可以真正感受做女生滋味!!
1 q1 v0 u$ J$ p( D) n) K, {# U一起身發現自己係女生,感覺好正!!
7 O/ g4 x3 `) ~0 B! K- A
我喜愛夏季,款式又多又靚又好睇

試過一次著有pad吊帶巴,底裙,夏季連身瞓好舒服

回復 1# kingphone 的帖子

唔知樓主會否著埋對襪?

引用:
原帖由 brand1999 於 2018-12-15 04:38 發表   
' Y/ {4 t8 t* f. M. I, j, z9 S9 f! t( @唔知樓主會否著埋對襪?
( H" x7 S5 g) e/ a沒有的......

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
. R/ ?! n$ H  S3 ?8 C1 G+ @已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引: O; @  M! u7 v0 b
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
: A* L1 U, i# Z& c1 _; t
* s+ `/ ^# R4 Q0 |. v$ X都好正喎👍

咁咪日日要打J

引用:
原帖由 jack_1994 於 2019-1-1 02:26 發表   
" \5 [' E8 R( W8 w咁咪日日要打J
/ n4 b; d* {6 x( I$ d, x想打就打,梗係不是日日打啦!

我都好想著住校服訓