嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   
6 T) K8 |7 e" y+ F. s  ?2 o4 z6 g" Y- P7 K; ~
著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
2 a0 B4 u- u; d0 M  ^
3 z$ F+ J7 z) W, R+ i: U; b/ I膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   
/ ~+ {& K5 V4 S3 p4 }9 ~( e7 T$ z1 M  ^! N0 {9 y

4 h- j( A) M( c! l, P膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
9 u7 G! d/ x( A/ K  Q# e3 m2 \/ O) j  o
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。4 I9 [- T4 \3 E4 h& s* [+ b3 E+ R
不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   
6 G" s5 L2 W5 v2 E. t# K) K) F: \6 M1 M% Q
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
& M. a0 g: I# G" r( b$ J不過至少我著得落女仔碼
/ Z1 P+ T" Y% {1 A$ I2 V
- C4 P/ H) W3 X. V: y對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   
3 b2 v+ ?' m: @/ k
- F  m, o1 j7 \- G. R. }( J* h- b- u* ?1 o# W
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
0 q; [, {3 x! R但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   & Z' M9 [: @; y1 w% i

& X* X, E4 ?' q- c4 g3 X但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
  G) R$ A  Y& _8 B' d6 B5 s
5 |2 ^  K8 P) a/ @: k5 i9 x
後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
' @: Y1 G3 z- L. y% y不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   
2 r2 p% M/ X' N1 ]! f' m2 ~
/ d4 H2 b9 Z$ Q" `* U% B' z
5 x: v# p, o5 b) d  P$ o4 z) V1 ~  ~後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
$ [* E( W" L( b) c# h不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
9 o* b* t5 f2 g6 m+ j
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   
; p, @) X3 q3 W& ]
% J( w/ f' w, Q$ n5 W/ [: ^屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
2 j5 E' }& ?' D1 ~; D% L6 \
1 d2 z* O. [, }4 Y8 W! Y凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。# X- Z' Z$ _& L- x3 o
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   & a- C$ \% X9 w4 e

! E9 \$ B9 x: F5 Q, T3 M& O
3 \3 h7 t; q; p6 b$ s" N8 r3 L凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。, `! H' Y. H" L8 ~+ o! Y' _2 F
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
* V$ O" B' H) i
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   1 t: d+ j: q8 ^& S

# g9 N' u+ q' K+ t2 D那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
4 @: E  D- ?/ _

3 j# R5 ^- M: }4 v/ K還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   
2 I% W3 t! u% Q$ O* s+ [1 N  A0 u6 u( m; z+ \

: `' X, q- k# z還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
8 D: }8 \1 v/ w' I7 N. Q, @7 S
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   & u$ O8 [' J1 y4 {/ I

9 V# K* _' u0 U應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
) ]/ W0 f* o0 N) [8 u

) ]6 d) {; t2 J對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   
' X( f$ L/ G2 D8 @9 n& \9 T
. T9 h% j, c# }. M" C6 E
& l/ ?3 j5 w. G" I( z0 y# E對啊,所以不會這樣吧
' O3 {# a0 d+ x( k
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   0 E, I) [4 ^* O, E; ?. O  \' g3 C

3 C6 Z: r9 l% J" H9 h: x: \. _無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
. A3 a2 \4 I! U& b* ^8 `) _) D8 T/ F5 q8 ]/ P) ~
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   
* z- ^$ C! r* {' M. I( ^, l: j7 d5 L% t4 f$ E' l9 l
& _; G# t7 X- t- f/ Y7 w- |7 s' H2 E- M
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
. R7 v% f/ P  w; d. z: ]. L$ U
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   9 c6 @' b; T  k+ W

, G$ W; z  Y9 {* x8 S3 ^所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
" {  y  c  r( D6 m6 a5 n% C: {

- K- w+ H) j  W& v- n可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
) `6 F/ h1 Z$ r( o+ o! E不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   : D0 a* R, g. ?/ {) X( M  b3 g7 @
( H7 j6 O* U1 F$ ^/ M

7 C2 e- c* d! |( c' h可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。  _! y$ q  {% e$ E. F8 `4 s
不過要落少許軟滑了啦。
7 y% J/ i/ q+ h1 P' c0 e# F% M. J
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   ! q2 s* _2 l0 T, T8 X- g

0 m) E% a& ]* m, t3 n) \# Q; j屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
# V* K$ j) r' @0 F% M

9 J; d! u& z: \% h" ?接位要包在袋袋後面,下體要向上放。2 w$ }" X* i7 u, w) V- t2 Z0 a
然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
! n/ `  l; J! t* s" X( J2 `3 F
# Z; @- Y' ]: }& `  V. I: o9 {兩面不同感覺的啦,
# H0 t5 {* \, o裡面有紋,外面比較啜。
# v  D# s" p2 n5 J; k% `8 {9 p+ j: h不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   
8 w; c! j0 v, U1 K
6 \. |4 R. e* e4 C
: b2 ^/ [0 m0 K8 U1 q接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
3 t/ r  j" T; |6 V0 n& J  J: C然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。8 l2 ~; A6 V/ u. @0 I! Z# K
+ {1 ]. u7 g6 `7 z, w6 Y5 y
兩面不同感覺的啦,+ N/ W. U6 }; T8 {
裡面有紋,外面比較啜。) u9 H, N: V4 t9 q
不過一定要落潤滑啦。
$ S7 c1 L3 y2 u4 }潤滑劑會唔會漏出嚟?
0 _; Y2 [' K- R. w其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   ; ]4 i$ D- C0 D. F: w

8 Z4 `) [3 {" K! R8 T& K0 H潤滑劑會唔會漏出嚟?, E- Q! I3 A6 |6 w
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
1 A4 I4 B, o/ J7 Y4 U

% b+ g  L1 ~  t不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。  z- I: F& X' k$ {# V  f
如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   4 U" k) _& q% r2 I% \1 V
, b, B* G1 P2 k$ X9 U- J# @5 p
* V! o( X' ]" y" X. |2 H: b6 w  {
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
0 X* z' s5 F" x+ q如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
7 D5 L  @  P, {6 U
ky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?