嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   
/ e; L% y. t0 k$ ?- i
7 c' i! Z6 O. d著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
( C1 [" y" O4 R8 n: B9 V! {

v' B' G8 z, t, M  u  j膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   
: f$ a6 _* {" B- r3 @8 u% k0 o+ ]; o0 u. B
5 Q! C' j/ o7 f: L, m* F1 \
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
- Z; Q7 Y( G# C- b0 z9 |, v* C0 v係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
. f6 ]$ O7 h/ [. `- l, _* J不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   + \, K- l8 e( C
/ S8 f2 T6 q7 O
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。% u& I) B# Q) q$ q7 N9 h. j' W
不過至少我著得落女仔碼
% G7 U3 t+ I( X8 e1 G8 K6 ?# W
! H2 c4 d' G# V, y
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   
$ P1 k# o8 E: M" I) W  \9 i( T  z: `/ a3 H

, P" w( j) Z' _+ ?; y% ]& K" m對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
0 l$ T; _6 ?7 X: x( b* X但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   
8 n( A3 q) n4 v9 [) d) m
: n6 }) m8 E+ k" \% b但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
  ~8 N6 ^+ A, l* f1 l+ U
6 P) c+ Z) \! d
後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
  c! K% ]: z1 d4 [6 ~9 ^6 q不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   
) v7 X8 c" W- ~4 }3 ~/ b& k% n& L: B; B9 W( G  y9 x# X

3 q9 J6 K. B$ ^$ i- F後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
0 W5 p3 D, r1 w  G" Z不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
2 @. Z% ?2 f6 v$ }2 N屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   8 D' x# r8 ]" m$ u3 {; j8 \
4 q- l$ Y, a, u# P
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
" M5 d: S4 ?* q, \  b: V" s
1 S3 P2 m" d) X6 A0 b7 a
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
1 ]% u8 z* }/ D5 x  u- T" o一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   
8 M0 J$ e$ I0 Q/ u2 r: t( ?, W. Q/ K/ c) ~, S
$ t; |9 b( t6 F& S3 R; }1 s
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
: Z* t* x& x- _- B$ c; U一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
1 t  s# Y" D7 H4 @" F( y; b# w那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   ) Z1 J% O  l4 N5 E% a6 Z4 }: K
9 b# s3 V& }& D) w0 t: h+ O
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
: w9 R1 G# U! S

' X8 N/ m4 h9 P+ Y- ]6 z4 K還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   
  X. E: J! H2 j$ R5 Z1 n; z& h9 i. a

/ i: s0 B% C8 y還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
0 I, Y  V8 X; L# e3 L: a$ Q3 ~應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   - t% [+ M4 c3 j2 B+ a0 u
% A7 D. l) ?- w. N1 X0 |( ^8 l
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
% Q$ Z' P) D. r; Z( F) x2 l, Q9 x$ _) a" K' S. X/ o
對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   
8 f5 ~' k; G2 z8 J! w$ B
* _2 J+ @" @3 P& S6 j
  i3 m4 [8 z5 T9 |7 P對啊,所以不會這樣吧
, w8 H' n7 H- Q8 r5 P: z4 ]
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   3 O9 C4 G3 O- e3 b; f
* U9 D6 y, a7 S( _+ ]1 a
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
/ B# O) \0 b; a8 F* U; V. J% ~, x5 F" A" v) [
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   
. J7 \& R! F- E# Z0 C; I# |( U$ u
1 E( [2 x3 ^4 W( _
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
. T2 z: O3 U4 Y, `5 I% p
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   : t% u. q4 {7 t. R& E
8 ?2 F$ t, ?- o, A2 G
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
+ U* I7 B. Z- f

$ Q8 g( |2 J* j1 a0 r可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。; u4 z& Q- o% O* u4 k% H
不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   5 r7 B/ W4 _2 p

$ Q+ x; N8 h% }" D& d0 R) b4 e  L* {) Z+ n  J- L/ L
可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
. n, _" D7 B1 `7 V  k& g6 q' c, P" s+ D不過要落少許軟滑了啦。
5 N: i# v. X3 o" A8 `; q" Q
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   " E4 ^2 w% B5 V* Q7 g9 V9 O
7 b: }# K  }- ?! t3 l
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
  S9 S; _: l# d3 X, T4 t
8 k; x, K8 [( ]# v
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。: \6 B) w. p, q" e
然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
, ]: }/ w) w! {: `9 u
  |- z0 @7 w, S( G" a( f5 E兩面不同感覺的啦,5 I0 @5 \8 m2 Z: J' b
裡面有紋,外面比較啜。$ m" H2 _( S8 g9 v
不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   & ~5 P3 B! g# a/ h

! K& @5 N3 r; l, Y
2 s9 Y4 R* ^7 F接位要包在袋袋後面,下體要向上放。8 R0 q( W/ }: a9 }
然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。1 X- C! ~, w7 A4 [& K6 I% P( v& p

" B9 I! Z+ V1 v- w* ~兩面不同感覺的啦,
5 G$ t- z& q/ ^' {) }# S3 o裡面有紋,外面比較啜。
) F6 P. x- U  F7 f不過一定要落潤滑啦。
# B; j( n- N7 i潤滑劑會唔會漏出嚟?2 r% A% t) U2 u9 g# V! T. {
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   
1 |1 C; X" D' L( M" N' W3 |0 \7 n. J9 b$ h, t) X
潤滑劑會唔會漏出嚟?5 J8 k4 [! r) ^
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
0 J  U" x/ q7 S* u4 ?, A4 r" H* t9 I! u  k
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
8 M' Q: O2 U5 p! h+ ?+ `0 I如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   8 v5 [7 @  e  O& w/ a6 g

7 h4 T2 f+ z7 Y! s# a% G/ g6 L/ Q; l# a# ]; N9 S# u, H( H$ U, Z
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。' B4 }" m2 z7 {
如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
4 R2 r& }" U7 W8 B4 E$ ^7 X6 B
ky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?