嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )# Q4 N0 {. z: Z) G* l+ N5 V
CD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙6 R' Q( v  f. B1 f' D
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 . C" {- o4 b2 x) V& I
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光 8 [7 O% h; L9 Q5 w& z; {& D$ [
同埋欣賞下
4 v: p  W' ^9 k% V2 T對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
! m; i7 Z; {) o) Q: F- s一直敢幻想. 而不敢行動
  R. V9 u- F) a2 v  O0 b. U% d5 G只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ. Y7 N2 ~# y2 j! |0 s9 L& a
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE ( C+ X* [: a2 r1 y( \7 P1 f
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT1 D* p$ H6 b( y6 ~6 z4 u% u
MANY THX~~~$ Z" R& v6 T' C+ X% {
$ G! J3 l7 P" H0 W7 o; B9 d
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材 4 q) m' {: Z( x* X( |
可惜差幾CM先夠

180...+ ]+ @) W) B. a' }& {$ \
我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女1 Z  q2 w; b! L2 x" Z

# u) {3 H& w  [7 J6 ^: h身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高.../ W7 Z& R; m9 z  E* u- F$ b

. ]/ r% K1 I4 Y; P. a我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST
8 D2 k9 F/ O* s4 t冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.0 z( R1 |/ i% l  E1 Q1 M
不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   
6 |0 [2 H" N$ Q9 \5 ^! \! M4 \輕輕推推POST# x* N: b# H, a, a0 l- o
冇人同我傾到計...
3 A+ h+ f3 S8 R( a" v) x5 M, a9 x
( o" A! d' l' R/ U想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....' `. L- ]& P. c# E  ?
HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   
% L, x, H, I- r7 C, \8 x# _@完又冇人主動聊下我....
4 Y. N8 m# i4 E9 d9 i) [: a: fHK D男人真係呢.....
) U( J' h' j- s& Y) l! r. ^
/ L* U1 Z! O4 L  v3 c8 u& o% ?/ L3 I9 t. _& f
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie75 ]  j6 J2 F5 p% d( W" |
😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   5 `2 v/ T! p; d7 X0 o
. |5 [8 e7 Q& }' b

3 U; i, f2 M6 E  ?; N- Y* _' P& y. [4 \" w7 m
唔夠高傾唔傾得架?
  ~0 |1 J3 k3 ~因為我會傾SEX MA... 6 @0 S; H* J2 u8 ]0 N
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
& n8 Y) ^* O& j) b1 e
* X; s4 @4 t8 `, B因為我會傾SEX MA...
1 E8 V( _7 }; N5 D# C( n% S想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
- e: K7 f: p8 ~5 M  N  c1 O% g

9 y: _! ^- ?9 Q/ \我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr$ m( {# Z9 X% x' l( f5 [1 Q
個description好似你 # Z$ P6 L' t2 x! P4 K8 y  q0 k0 B
不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#