嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 ), p5 ^9 l/ f0 p  h: Z, ]
CD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙: H) G0 o+ q# \! v4 h: @
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 % p0 B& R7 U' i
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光 7 X+ f- C  D9 }; O7 n
同埋欣賞下
" \/ a: H: G7 }對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
: e1 f7 U6 w2 l9 D- f1 [+ G一直敢幻想. 而不敢行動
  g3 W6 s* `" C" y9 f只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ
5 k; ~% o& Z, N' c0 f* X紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE ( V$ ?# [( T3 P
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
4 c8 C% t" ^/ j1 jMANY THX~~~
" v, H* N( H5 @# Z, H! [/ ^! b' ~% P
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材 . W; A6 d- k6 ?1 m/ W/ a6 W
可惜差幾CM先夠

180...& M' ~7 ?0 c/ ?& y
我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女0 Q7 r- u& K/ U& l

$ \8 k3 y. D9 _, q, l0 }身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...
& }9 `8 \: @8 u. ], p  T% t+ d# }" [: r/ O0 F  H
我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST# Y; J0 b' ]9 s8 |
冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.& ~$ M" g8 x# W* o, [# e$ s
不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   
4 Q' _' U! ^: o9 U1 y& k輕輕推推POST
; [- {# T; ~3 l冇人同我傾到計...
( f! q9 n2 n( N; M9 u1 @* @7 \) g2 }9 Z1 e
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....
! e' R! Y0 b" [$ R0 J- y7 }% GHK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   , K5 m' C  A, ~/ n
@完又冇人主動聊下我....
' Y' C  E" E. u% X3 H& d- IHK D男人真係呢.....
+ N/ {: J% }( ~) D. m6 \
% c- l! E6 r' A4 Q" B. Q: x, w7 g2 |9 L8 S7 W) f
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7
& z5 ~6 M$ y8 F" u" D😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   0 e$ M: S( `' U7 D5 @  l

+ F/ Q/ O: j3 N1 s$ V) Z! J  t- Y' _5 L8 H, D+ U
, k1 j* I6 i; V0 a) k2 j8 G
唔夠高傾唔傾得架?
- [" Y3 q& c6 p8 ^$ D( @
因為我會傾SEX MA...
$ b/ @7 H+ f6 |% e7 u  ^/ O想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   ' V9 n- B; S6 b! F: \
4 X2 z' o9 C  R5 k2 b+ `# j
因為我會傾SEX MA... # C' P" @2 x! `4 n7 u
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
, N; [, S1 ]! x. |# ^; Q0 f! b

. a* I' h* Q% E3 z# f0 G0 B我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr
) h: z1 \0 U+ [6 I) h) v# q6 f! i個description好似你 # Y: {) y* Z5 m8 B5 @2 C, ]8 _4 Z
不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#