嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
$ p* Z1 \# ^0 ^9 F  L' N+ aCD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙
2 j# A/ L0 q( I4 w仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控
% I  c6 `' s% G1 b3 Tbrabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
) i9 Z" D6 ]( X  D/ m+ A& g同埋欣賞下 2 Z* l6 ~+ F+ ]# \* j
對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
( U8 T- w8 k! v8 J4 c/ u一直敢幻想. 而不敢行動
" m/ X' m8 j6 ^9 s  K- q0 Z9 `& ~只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ3 l& ?5 w) W9 i* S6 w! ~
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE
  h0 d9 E5 J% [先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
- }  d+ P9 E- v) [+ a. A' f4 Z( DMANY THX~~~  i8 ?0 D$ ?3 `3 v/ P7 K+ K- f

2 j4 Q& Q: [$ ^* q8 Q( F[ 本帖最後由 愛.o 於 2022-6-15 22:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
: g& f8 F. v- |1 I* B. ^; {可惜差幾CM先夠

180...
& U+ U. E* X& }" b我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女5 a; ~7 ^% }& K( J- a; v" x

0 M# I( b: y. z: J1 y; s身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...
' ]% `6 F% y; P( P. h( f2 G7 a* Z$ P( C9 U* F
我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST
7 H4 W3 ^" N7 B( @冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.* t* M) k2 X+ B. _/ N" y7 X
不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   + c; p/ e+ u" Z$ s$ U
輕輕推推POST; \0 J1 _& Q2 s2 R# J
冇人同我傾到計...
* n  h( L! q" \- I9 R
5 j' J1 O# I- X7 ?% ^) L; q. Z* T
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....
. `! S, Y# e- y% D$ K- kHK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   
/ w* D+ H3 Y2 [@完又冇人主動聊下我....$ h' y+ ?) a: ?5 Z
HK D男人真係呢.....
8 L$ C4 F# P) A- i9 X, f
- m/ s  g0 r6 I' }& E
1 M9 g! s2 r; {  f8 e5 `# f
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie72 w/ V/ Y0 d  r
😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   
6 M# h% ]' n8 m4 T1 X
9 S& `1 q, x8 |) o, G+ l2 Q& ]6 [3 D: V( Y: Z3 q, [
0 k8 ^$ ?- G  e! T( ^
唔夠高傾唔傾得架?
. ]  y$ S2 S9 ^  ]- ]
因為我會傾SEX MA...
# W9 E+ r1 N  ^0 m想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
" O9 y+ \. H$ }% }0 }
- ^. ~, C& V* @1 J  ^7 o! [因為我會傾SEX MA...
/ \# [0 o7 \( d; |想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
8 K: K( b5 k$ g- @# R
0 i* _' ^, e' j; I: m我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr
; D0 C+ y% J9 l+ L/ Y% R; p個description好似你
0 e" V# H+ ]( o# o- L& z) X5 `9 K) {不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#