嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
9 \  r1 x  t' z4 G- D/ M& DCD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙# P8 x' n/ q' N9 y
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 % ~" z9 D4 m4 P$ Y# ]
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
" @* M! n5 w( r同埋欣賞下
" [/ E+ ~' J9 o7 V1 F$ i7 K對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
; U6 L# V6 z0 \5 ?6 X# ?一直敢幻想. 而不敢行動2 L, I0 ^$ }0 y! O/ d! `- {8 I
只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ# s+ ]: V, W  ^
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE
1 G1 Y  T( C9 j9 L2 p! a& l# I先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
- m# u: Z& u( e; wMANY THX~~~% I8 ]* k6 Y1 N- I- g9 S

$ ^/ p4 ?2 \. I[ 本帖最後由 愛.o 於 2022-6-15 22:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
; F# h  s2 C' `( M可惜差幾CM先夠

180...6 q3 {4 a4 E. |- H8 E6 q5 p
我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
$ S+ w0 x% N2 q/ L
! ?5 Q+ R+ b1 p! v& |, y- U: g& ^' O身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...3 k% U6 X" h' A2 o( D
1 H) h( ?2 I0 o  u- ?; j- I4 @7 B
我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST& c& H3 ~$ D- s0 G* B) F/ n8 ?$ z
冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.' _- @% F. o0 Z% q
不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   
5 \, p' N* v1 k$ z& W輕輕推推POST
5 k, q, u8 |; K8 T0 U冇人同我傾到計...
" w, c/ {1 C# h0 Q1 k5 p* E% z) q) R& y0 T0 y
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....& P0 D* g; g! j; c
HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   
' k4 V! o; V  q5 u8 B3 {7 _# ?@完又冇人主動聊下我....) s' L, }' P* _7 l/ @5 h2 _/ i
HK D男人真係呢.....
( L) G* q0 A( Z( v# ]
% c5 N6 a+ Y3 H3 F& [  E' l
) Z- n- B& P1 @
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie70 q6 I$ t9 Q  @  H9 b
😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   
7 V$ ]  J: X: w5 d# c5 a9 A1 f3 O
2 S4 O% g9 {5 z) u3 a
' {$ P0 Y/ X+ X5 n6 B( n
# U- w; S- ]1 c唔夠高傾唔傾得架?
) Z8 M0 }' @) B5 w1 P6 L/ H因為我會傾SEX MA... ' r, |% g/ G* V
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   0 h  b7 Y! i' n2 f2 q

5 ^0 ~+ U1 s  Z1 q+ {' t因為我會傾SEX MA...
4 F2 n9 Y0 W# H& @6 K想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
# i3 b6 l9 z7 w0 }% r" z5 c$ I4 G
我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr# B' U2 _  G3 R/ r& B9 [! ]
個description好似你
, L6 w# F" K" _6 {2 H  [% `不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#